Star Wars Insider már itthon is

Most bukkantam rá a hírre, ami igencsak jó kedvre derített. A Star Wars Insidert mostantól a világ szinte minden egyes országába kiszállítják! Igen, még kis hazánkba is, Magyarországra! Ugyan semmi extrát nem kapunk, sőt, még drágább is, mintha az USA-ban élnénk, de évente mindössze 69.99 dollárért lehet saját példányunk a hivatalos Star Wars magazinból. Ide kattintva már elő is fizethettek! :)

20 hozzászólás a(z) “Star Wars Insider már itthon is” bejegyzéshez

 1. Nem fog megjelenni Magyarországon az újságárusoknál. Csak elő lehet rá fizetni, és kiszállítják arra a címre, amit megad az ember. És ez azért újdonság, mert eddig nem szállítottak ki Magyarországra.

  Edolas: eddig is minden rész fent volt neten, a nemrég belinkelt Darth Malgus sztori is az Insiderből van például.

   
 2. Próbáltam képregényt leszedni arról az oldalról csak arra nem jöttem még rá milyen formátumba tudom elolvasni. Véletlenül nem tudtok olyan oldalt angolúl tudok olvasni csak csak pl. úgy mint a Hálózsákon?

   
 3. Nem most először kapható nálunk. Én néhány évvel ezelőtt megrendeltem a starwars.com-on. Valami akció volt és ha jól emlékszem, akkor kb 10000-ből kijött az egy éves előfizetés postával együtt. Aztán valamilyen furcsa okból mindig Kanadából postázták.
  Nekem összességében nem tetszett az újság, ezért később el is adtam mindet a vaterán. Én azt vártam, hogy majd jönnek a novellák és az olyan leírások, mint a régebbi számokban a Sithek, a Mandik vagy éppen Grivous története. De azon az éven egy ilyen sem volt. A háttérinformációk meg az interjúk meg engem nem érdekelnek. A sok reklám is zavaró volt. A hírekért sem érdemes megvenni, mert a megjelenés után 5 perccel minden fent van a Wookieepedián. A képek viszont jók voltak, sok, nagy és jó minőségű. Bár én ezzel is úgy vagyok, hogy óriás képek helyett inkább olvasnék valami szöveget. A kézbesítéssel sem volt semmi gond. Szerintem arra számítottak, hogy sokáig tart míg ideér, ezért előbb feladták. Én meg mindig megkaptam a borítón feltüntetett hónapot megelőző hónap végén. Pl a AUG/SEPT már június végén megjött.

   

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$