Revan – megjelenés és szinopszis

Darth Revan9 volt olyan kedves, hogy felhívta a figyelmünket néhány Revan információra. Be is másolnám, amit ő írt hozzászólásként. :)

A Random House közzétette a Revan című regény szinopszisát és megerősítette a november 15-i megjelenési dátumot.

“Valami van odakint: egy kegyetlen, pusztító gonosz készül lecsapni a Köztársaságra, hogy összezúzza azt – ha egy kiközösített, magányos Jedi meg nem állítja.

Revan: hős, áruló, hódító, gonosztevő, megmentő. A Jedi, aki elhagyta Coruscantot, hogy legyőzze a mandaloriakat – és a sötét oldal tanításaival a szívében tért vissza, hogy elpusztítsa a Köztársaságot. A Jedi Tanács visszaadta Revan életét, de a megváltás ára magas volt: emlékeit kitörölték. Csak a rémálmok maradtak – és a mély, kiirthatatlan félelem.

Mi történt a Külső Gyűrűn túl? Revan nem emlékszik tisztán, de teljesen el sem feledheti. Egy szörnyű titokba botlott, amely a Köztársaság létét fenyegeti. Mivel nincs ötlete, mi lehet az, vagy hogy állíthatná meg, könnyen elbukhat, hiszen sosem állt szemben ennél erősebb és ördögibb ellenféllel – de csak a halál tarthatja vissza attól, hogy megpróbálja.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$