Choices of One – Olvass bele!

Július 19-én fog megjelenni Timothy Zahn legújabb regénye, a Choices of One, mely valamivel A Birodalom visszavág eseményei előtt játszódik. Most itt van a könyv rövid tartalma és egy fejezet angolul.

Nyolc hónappal a yavini csata után a Lázadók kétségbeesetten kutatnak egy új bázis után. A Candoras szektor kormányzója, Ferrouz szövetséget ajánl védelemért cserébe a Lázadóknak, akik Luke-ot, Leiát, Hant és Csubakkát küldik, hogy megkössék az alkut.

Mara Jade, a Császár Keze szintén a Candoras szektorba megy öt renegát rohamosztagossal, akiket csak úgy ismernek, hogy az Ítélet Keze. A küldetésük: megbüntetni Ferrouzt az árulásért és örökre tönkretenni a Lázadókat.

De az árulások játékában egy kártya még kijátszásra vár.

A fejezet letöltéséért katt a képre! :)

6 hozzászólás a(z) “Choices of One – Olvass bele!” bejegyzéshez

 1. Nagyon ígéretes lesz a könyv.

  Másról.
  Na képzeljétek ma kaptam egy üzenetet a Szukits Kiadótól, mivel feliratkoztam a hírlevelükre. Persze reklámozták A démon átka megjelenését és a Sámánvadászt is figyelembe ajánlották. Na most figyeljetek. Azt írták, hogy a Sámánvadász csak a webshopjukban lesz kapható, bolti forgalmazásban nem! Hát h*lyék ezek? Ez nagyon nem jó így.
  Ez most nagyon felidegesített, mert felmerült bennem, hogy talán ezentúl így lesz miden könyvnél, főleg a SW-nál.

   
 2. Drew Karpyshyn: Darth Bane: Gonosz dinasztia megjelenik: 2011 augusztus
  Timothy Zahn: A jövő látomása 2. kiadás megjelenik 2011 szeptember
  Micheal A. Stackpole: Én, a Jedi megjelenik: 2011 október.

   
 3. Rossz hír: minden valószínűség szerint A gonosz dinasztia a Szukits-nál klubkönyv lesz, ez azt jelenti, hogy csak a weboldalukról lehet majd megrendelni, bolti forgalmazásba nem kerül. Most jelent meg a Végső parancs, ezzel együtt nyilvánosságra került a harmadik augusztusi megjelenés a 2001 űrodisszeia. Ez a könyv nem lesz klubkönyv. Legutóbbi információim szerint pedig az augusztusi 4 megjelenésből 2 klubkönyv lesz. A Sámánvadász az egyik. És most már tudjuk, hogy A gonosz dinasztia is augusztusban jelenik meg, tehát valószínűleg ez lesz a másik.
  1-2 héten belül ki fog derülni, hogy tényleg ez lesz-e a helyzet.

   
 4. Auguzstus 24-én jelenik meg A gonosz dinasztia. Ára: 2690 Ft lesz. Úgy tűnik mégse lesz klubkönyv. A hírlevélben, amit ma kaptam nincs ilyen információ, a Sámánvadásznál egyből közzétették.
  A honlapon sincs erre utaló infó.

   

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$