Képregény – KOTOR #13

Az elkövetkező időkben valamiféle képregénydömpingre számíthattok, ugyanis csütörtökön akármi történik, véget ér számomra a vizsgaidőszak, és hozni fogom a régóta beígért Knight Errant és Jedi vs. Sith képregényeket! :)

De addig is itt van a legújabb sorozatunk első része. A Régi Köztársaság lovagjait a magyar kiadó is elkezdte kiadni kisebb-nagyobb ugrásokkal. Recsi arra gondolt, hogy befoltozza ezeket a lyukakat és Galen közreműködésével már el is készült A félelem napjai 1. része! :) A regisztrált felhasználók ide kattintva már olvashatják is a képregényt, vagy akár le is tölthetik. Köszönetnyilvánítás, kérdés, probléma jöhet a hozzászólásokhoz! ;)

Egy sajnálatos hírt is be kell jelentenem, ez pedig az, hogy A Régi Köztársaság (TOR) sorozatunkat nem folytatjuk tovább, ugyanis az egyik társoldalunk (Allcomics) csapata fogja tovább fordítani ezt a képregényt. Náluk elérhetitek majd a 3. résztől kezdve. Viszont a fordítóink nem fognak unatkozni, mert új sorozatba vágnak bele.

10 hozzászólás a(z) “Képregény – KOTOR #13” bejegyzéshez

 1. Ezer köszönet a Régi Köztársaság Lovagjai 13. számért!
  Nagyon jó hír, hogy végre folytatódik ez a képregény. Persze ezt úgy értettem, hogy a kimaradt részek is végre lesznek honosítva(13-24.).
  Ez a Star Wars képregény is tetszett. Zayne és Marn Hierogryph mindig is valami vicces pácba vannak. Főleg a mostani történetben is. Micsoda poénos szövegek vannak.

  Én is sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!

   
 2. Fenébe… néhány nap múlva akartam belekezdeni a fordításába ennek a képregénynek, és elküldeni valakinek, hogy rakja fel.
  De örülök, hogy nem csak nekem jutott eszembe, és hogy a rajongók most, a Semic hanyatlásánál magukra vállalják a magyar Star Wars képregények jövőjét. Minden esetre köszönöm a fordítást, én meg keresek magamnak másik sorozatot :D

   
 3. Itt a köszönet Recsiéket illeti, én csak feltöltöttem az oldalra a képregényt. :) De azt is szívesen tettem.

  És igen, sajnos a Semicre nem számíthatunk, de szerintem a magyar rajongók már hozzá vannak szokva, hogy csak magukra számíthatnak. ;)

   

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$