Képregény – X-szárnyúak: Zsivány Vezér

Ugye, hogy beindult a képregény dömping, amit nemrég ígértem! :) És én még nem is hoztam semmi újdonságot, nem tudom, érdekel-e még egyáltalán valakit Kerra Holt és a Jedi vs. Sith. ;)

Na de a mai adag az én egyik kedvenc sorozatomhoz kapcsolódik. NB és Neko-me elhozták nekünk az X-szárnyúak: Zsivány Vezér című képregényt, ugyan egyelőre csak az első részét, de ezentúl folyamatosan érkeznek majd az újabb és újabb kalandok az endori csata utáni időkből. :) A regisztrált felhasználók ide kattintva tudják elérni a képregényt. Jó szórakozást hozzá!

9 hozzászólás a(z) “Képregény – X-szárnyúak: Zsivány Vezér” bejegyzéshez

 1. Végre egy képregény a Lázadókról ! Ők adják a Star Wars igazzy eszenciáját, ahogy térdig érő hóban bukdácsolnak a lépegetők lábujjai között és azt nézik, hogyak gáncsolhatnák el őket. Bírom az összes SW történetet, de ez most külön öröm számomra. Legalább három beszóláson borultam, és az hogy pont yellow jacket skywalker viszi bulizni a csapatot… :)
  Sok sikert és kitartást a folytatáshoz!

   
 2. Köszönjük szépen a képregényeket:) ennek ellenére azért én továbbra is várom a Jedi vs. Sithet:) főleg hogy most jönnek a Bane könyvek jó lenne a képregényt is elolvasni;)

   
 3. Köszönöm a Star Wars – X-Szárnyú zsivány vezér 1. részét!
  Nekem tetszik ez a képregény is. Meg a rajzok is jók.
  És látom, hogy ez a történet az endori csata után játszódik.
  Várom a folytatást!
  És persze a többi Star Wars képregény folytatását is várom(Jedi vs. Sith, stb.). Azok is nagyon jó történetek.

   

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$