Fanfiction Archívum

A hétvégén törlésre fog kerülni a régi Fanfiction Archívum. Az újat már egy ideje üzembe helyeztem, az itteni regisztrációtokat használva tudtok történeteket feltölteni. Az eddig beküldött munkákat ide kattintva tudjátok megtekinteni! Ha elolvastatok valamit, a hozzászólásoknál mindenképpen jelezzetek vissza az írónak! :)

A feltöltéssel kapcsolatban azonban újra el szeretnék mondani pár dolgot.

  • Ne hagyjatok benne az ide feltöltött írásokban mindenféle kódokat. Most utoljára még eltávolítom őket, de higgyétek el, van jobb dolgom, mint átbogarászni minden egyes művet és keresni, hogy mit javítsak. Ez a ti dolgotok!
  • Amikor meggyőződtetek róla, hogy a mű tökéletes, nincsenek benne hibák, felesleges kódok, kattintsatok az “Elküld megtekintésre” gombra. Ezzel tudjátok jelezni, hogy az írásotok teljesen kész van és lehet publikálni.
  • Kategóriák: a művet mindenképpen rakjátok kategóriába! Találtok egy olyan kategóriát, hogy FANFICTION. Ezt kell bejelölni és azon belül azt, amibe beleillik a sztori (ha nem tudjátok, melyikbe illik, kérdezzetek!). A többi kategóriával ne foglalkozzatok! Ha egy írás nincs kategóriába sorolva, megtekintés nélkül törlöm!

Ha kérdésetek van, nyugodtan írjatok!

3 hozzászólás a(z) “Fanfiction Archívum” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$