Water War és Gungan Attack adatlap

A megújult hivatalos oldal feltételezem, hogy sokak tetszését nem nyerte el – ha valakinek mégis tetszett eddig, mostantól majd kicsit másképp fog hozzáállni, ugyanis az első három évaddal ellentétben most nincs olyan részletes epguide, azaz nincsenek érdekességek. A mi adatlapjaink is szegényesebbé váltak, és ha a hivatalos oldalon továbbra is marad ez a módi, akkor nem fogunk tovább adatlapokat készíteni, mert semmi értelme.

Most még mindkét részhez készült, megtaláljátok rajta a szereplők listáját, a galériát, letöltési linket a videóhoz és a felirathoz, valamint az epizódok rövid tartalmát.

És itt van egy előzetes videó a jövő heti részhez, mely a Prisoners címet kapta.

5 hozzászólás a(z) “Water War és Gungan Attack adatlap” bejegyzéshez

  1. Megnéztem,bár még az első 2 részt sem láttam,de vhogy uncsinak tűnik ez a rész.
    Minél előbb le kell zárni a CW-t,egyre silányabb lesz majd ahogy haladnak tovább,de ne legyen igazam :(
    (Elnézést mindenkitől,ha sértőt írtam,én is szeretem nézni,ezért aggódom hogy el fogják cseszni,már a 3.évadban is rezgett a léc a színvonal miatt)

     
  2. pediglenne mit még bemutatni…egyre jobb a színvonal de még egy normális nagy csatát se láttunk, szeparatista tanács se volt, csak ilyen…kihagyható storyk:S Mostmár legalább a megvalósításra nem lehet panasz..

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$