A Köztársaság romjai – Az Erő vihara

Ma egy kicsit korábban hoztam A Köztársaság romjai legújabb részét, mindez csak azért van, mert estére még valami ennél is sokkal izgalmasabbat tartogatok a számotokra. ;)

Tehát megérkezett a 14. epizód, Az Erő vihara. Ezt a részt az egyik új írónknak, Kenneth Withakernek köszönhetjük. Szökevényeink még mindig a Dathomiron próbálkoznak a túléléssel, de a helyzetüket nehezíti az éjnővérek és a helyi bestiák számának növekedése. ;) Katt a képre! Ha elolvastátok az új epizódot, mindenképpen írjatok róla véleményt, vagy úgy összességében a sorozatról, csak hogy lássuk, merre haladjunk.

Kis írócsapatunkba pedig folyamatosan várjuk a lelkes írókat, a próbaírásokat/kérdéseket a következő címre küldhetitek: jedi.rend@gmail.com.

Egy hozzászólás a(z) “A Köztársaság romjai – Az Erő vihara” bejegyzéshez

  1. jó lett!jó volt felidézni a “szökevények” c. könyvből említetteket, jó volt visszagondolni a clone warsos dathomirra, és jó volt az a “visszaemlékezős” csata. egyszóval szép volt, le a kalappal, így tovább :)

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$