Hírek a NYCC-ről

A Del Rey két bejelentéssel is szolgált, a Zahn rajongók örülhetnek. ;)

 • Drew Karpyshyn fogja írni a negyedik The Old Republic regényt, melynek megjelenése 2012 őszére várható.
 • Timothy Zahn is új regénnyel fog jelentkezni, ez a klasszikus trilógia idején játszódik, a főszerepben Han Solóval.

A Dark Horse-tól valamivel több hír érkezett.

 • Knights of the Old Republic – War: Zayne Carrick visszatér 2012. január 11-én, a sztorit pedig John Jackson Miller jegyzi.
 • Új, ötrészes sorozat Haden Blackmantől, Darth Vader and the Ghost Prison címmel. Egy évvel A Sith-ek bosszúja után fog játszódni.
 • Visszatér a Blood Ties és a Knight Errant sorozat, az írók Tom Taylor és John Jackson Miller.
 • Talán az egyik legizgalmasabb hír, hogy John Ostrander és Jan Duursema új projektbe kezdenek. A szerzőpáros a Legacy sorozat miatt lehet ismerős a számotokra, most viszont a Jedi Rend megalakulásának idejébe térnek vissza a Dawn of the Jedi sorozattal. A történet 25.000 évvel korábban játszódik a filmek eseményeinél. Szerintem jól hangzik. ;)

És a játékokról se feledkezzünk meg, ugyebár decemberben, még karácsony előtt érkezik a The Old Republic, itt van hozzá egy újabb előzetes:

17 hozzászólás a(z) “Hírek a NYCC-ről” bejegyzéshez

 1. Bocs, most látom hogy egy hónappal elnéztem a dátumot: november 16 október 16 (így már remélem érthető, mire gondoltam).
  Valóban nem illik ide, egyszerűen csak az utolsó cikk komment-jében írtam le.

   
 2. Ahol beírod a kommentet, az fölött látsz egy pármondatos kis leírást, hogy hogyan kell eljárni, amikor írsz. Legközelebb keresd szépen vissza a témát, a szülinapit nagyon keresni sem kell, ott van fent az oldal közepén hatalmas betűkkel… A következő off törölve lesz.

   
 3. Valahogy nem tudom elképzelni ebből a videóból hogy a játék csak internetes lenne, a feltörők úgyis megoldják, mint a Spore játékot, hogy internet nélkül is játszható. :) (Vagy lehet hogy csak nagyon reménykedek… :\)

   
 4. sziasztok! ma akadtam rá egy bobba fett képregényre melynek a cime:man with a mission.eddig semmit sem tudtam felöle.a másik:sw:the old republic:old suns.ez eddig 1-4ig jelent meg.ezekröl van konkrét infotok?válaszotokat elöre is köszi!

   
 5. A Boba Fett – Man with a mission egy gyűjteményes kötet. Tartalma:
  Star Wars: Empire 7: Sacrifice
  Star Wars: Empire 28: Wreckage
  Boba Fett: Overkill
  Boba Fett: Agent of Doom
  http://starwars.wikia.com/wiki/Man_with_a_Mission

  A SW: The Old Republic: Old suns 5 részes, és mind az 5 része megjelent.
  Az Old Republic c. online szerepjátékjáték “ihlette”. Főszereplője Theron Shan, a Jedi mester Satele Shan fia. 3,643 a Yavini csata előtt játszódik, a Régi Köztársaság idején (ez utóbbi nem túl meglepő, viszont konkrét :) )

   
 6. Lehet hogy csak engem zavar, de ha ez pár ezer évvel (pontosan nem tudom mennyivel) a yavini csata előtt játszódik, akkor mégis miért vannak olyan fegyverek meg cuccok benne, hogy a CW elbújhat mögötte…

   

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$