Képregény – Jedi vs. Sith #2

Tudom, hogy nagyon-nagyon-nagyon sokat kellett várni a folytatásra, de végre elkészült a Jedi vs. Sith második része! :) Ha minden jól megy, a folytatásra már nem kell ennyit várni.

A Jedi vs. Sith képregény A pusztítás útjából ismert történet végét meséli el a Jedik és a gyerekek, Eső, Bogár és Kandúr szemszögéből, persze azért Darth Bane is feltűnik. ;) A regisztrált felhasználók ide kattintva már olvashatják/letölthetik az új részt.

Jó olvasást! :)

15 hozzászólás a(z) “Képregény – Jedi vs. Sith #2” bejegyzéshez

  1. Köszi Eszter! :)
    Kár, hogy a képregényben nincs egy kép Githanyról, amikor Bane a sátorba érkezik. “Githanyról valósággal ordított, hogy mélységesen megdöbbent a hívatlan vendég láttán.” Megnéztem volna ezt az arcot. :)

     
  2. Hát remélem jövőre sorra kerül a Prelude to Rebellion többi része. Addig is folytatjuk majd a Klasszikus SW és a Réges-régen… sorozatokat, illetve itt a jedirenden a Régi Köztársaság lovagjait. Gondolom Eszter is folytatja a sorozatait, úgyhogy reméljük, nem lesz hiány Csillagok Háborúja képregényekben :)

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$