Szólj hozzá

15 hozzászólás ide: "TCW 5. évad: 2 perces előzetes"


Vendég
Ody
3 éve 6 hónapja

Már így is átjön micsoda látvány lesz! A sztoriról majd akkor, ha jobb minőségben kijön. :)

Vendég
anma
3 éve 6 hónapja

Nah ,sikerült ismét ezzel a trailerrel nagy kedvet hozni a tcw hez:) Gondolom az sw napok vége után hozzák nyilvánosságra jó minőségben a trailert, junius közepe felé. Van benne Droid Gunship, szép űrcsata, mandaleri harc stb.Jó lesz, csak remélem nem azt csinálják megint ahogy a harmadik és negyedik évad előtt hogy mutatják a republic commandót és egy az egyben annyi volt a szereplésük mint magában a trailerben, vagy beharangozzák a mandaleorok visszatérését és semmi komolyabb vizet nem zavarnak:S Dehát bizakodom.A Mon calamaris csatától is többet vártam de prince charlee, v lee char és a cápák nem hozták a kellő hangulatot… Olvass tovább »

Vendég
3 éve 6 hónapja

Szerontem jó lesz. Az űrcsata talán már a Coruscanti? Nem hiszem… Úgy látszik megint lesz egy nagy offenzíva egy eddig ismeretlen bolygón. Legalább trilógia, de lehet, hogy kvadrológia is lesz belőle :D A Droid Löveghajót már én is vártam. A Halálőrség… Ugye a második évadban ismerhettük meg őket egy trilógia keretében. A harmadikban azt hiszem nem szerepeltek ( a Corruption meg a The Academy csak Mandaloreon játszódtak ). A negyedikben kaptunk egy darab részt, szerintem jó volt. És remélem az ötödikben most már a Jedik is csinálnak valamit. Majd ha jobb minőségben is kijön a trailer megpróbálom kitalálni, mi… Olvass tovább »

Vendég
anma
3 éve 6 hónapja

ááááh a coruscantit remélem nem rakják bele, hát az benne volt az eredeti cw ben, és a filmben, minek ugyanazt rosszabb grafikával meg csinálni?:D még vagy 3 évadnyi rész kell szerintem hogy minden megbolygatott szálat elvarrjanak. Miből gondolod hogy trilógia? :D lehet csak olyan nightsisters trilogia kezdeti 3 perces csatája…Mandaloreok meg má’ támadják meg mandaleort, tetszett ez a békeszerető satine féle nukleáris sivatag cucc, de már én is szívesen látnám a dzsungellakó büszke harcos mandalore változatot is.Harocljanak csak.ÉS most lehetőleg ne 70 éves tibetiekeet égessenek csak:D

Vendég
3 éve 6 hónapja

Ez a trailer engem annyira nem fogott meg, mint az eddigiek közül bármelyik. Lehet, hogy csak a minőség miatt. Szóval. Mivel itt a Halálőrség és a Maul-Opress van középpontban, ezért ekere térnék ki először. A Halálőrségben mindannyiótoknak igaza van, én is remélem, hogy most már tényleg jó akciókat fogunk látni, legalább (hangsúlyozom: legalább) olyan színvonalút, mint a Mandalore-trilógiában. A Maul-Opress: ez a sorozat rég túllépte a kiskornak írt epizódokat. Az csak a kezdet volt. De aztán jött Opress, és elkezdődött a mészárlás. Azóta több köztársasági oldalon álló lény halt meg a keze (és Maul keze) által, mint azelőtt a sorozatban… Olvass tovább »

Vendég
Naigel
3 éve 6 hónapja

Mozgalmas évad lesz :D már lehetne jobb minőségben is a vidi, remélem hamarosan lesz :) Ha jól látom lesz Embo,Sugi VS Opress,Maul. Kíváncsi vagyok ,hogy Sugiék élve elmennek-e el :D Azt meg nem tom, hogy ki vágta le Savage karját :OO :D Na majd jön a bátyus és intézkedik :)))

Vendég
argu
3 éve 6 hónapja

Hát nézzük csak! Jónak néz ki, kár, hogy a minőség rossz. Hát a halálőrségi részeket várom, szerintem megfogják támadni Manadaloret. Aztán a Maulos történet szerintem úgy fog folytatódni, hogy Ventress összeszed egy csomó fejvadászt, ( Dengar, Sugi, Embo, ők látszódtak amint harcolnak Opressel) és azokkal támadják meg Opreséket, de lehet, hogy a szepik is beszállnak ebbe a harcba ( 4.évad 21.rész elején Dooku megkéri Grievoust kapja el Opresst). Aztán látom lesz egy új bolygó, ami jól néz ki, még így is, hogy alig látszik valami a felvételen. Aztán lesz ott ha jól látom, egy hangárban is egy csata ahol ott… Olvass tovább »

Vendég
3 éve 6 hónapja

http://www.youtube.com/watch?v=PzzuzLnwISA&feature=related
itt igaz ugyanolyan kameraszög, csak máshonnan, ám jobban meglehet figyelni az előzetest. Tisztább.

Vendég
3 éve 6 hónapja

ha jól megnézem a tisztább előzetest, akkor ezek lesznek benne:
– darth maul és savage + fejvadászok ( és vezetők? ) ( ja és állítólag filoni azt mondta, hogy ennek a folytatása egy duológia lesz. )
– halálőrségi részek.
– új bolygón egy offenzíva.
– havas bolygón egy nemtommilyen akció lehet majd. ( anakinék menekülése, és lehet hogy embo üldözi őket? )
– űrcsatás rész + hangáros csaták.

Vendég
anma
3 éve 6 hónapja

én is küldtem már tisztább képű felvételt.Igen ezeket már kivettük a régiből is , az épületes bolygó ráadásul az onderon állítólag, a havas-homokos üldözésnél embo van, mandaleorok a mustafaron, megtámadják magát madaleort is,ahsoka más jedik és klónok nélkül luxxal van egy bolygón-ez lesz az onderon- savagenak robotkarja van.

Tag
3 éve 6 hónapja

Az ott 1:13-nál nem Almec?

Vendég
3 éve 5 hónapja

http://www.youtube.com/watch?v=n9tGXVDVFc0&feature=channel&list=UL
itt van Embo akciója. Padmé, Anakin, és Clovis menekül :D Elég jó lesz. És ez a 6. vagy a 7. rész lesz.

Tag
kypdurron
3 éve 5 hónapja

5. évad előzetese jobb minőségben (nem kamerás):
http://www.youtube.com/watch?v=hQoR9unygoE&feature=player_embedded

Vendég
3 éve 5 hónapja

1:02 -nél Adi Gallia és Obi-wan harcol Maul -lal, és Savage -el? Akkor itt fog majd meghalni Gallia?