Főoldal Film & TV Irodalom Extrák Az oldal

Üdvözlünk a Jedi Renden!

A Jedi Rend egy Csillagok háborújával foglalkozó rajongói oldal, ahol mindig megtalálod a legfrissebb híreket, érdekességeket, képeket és mindent, ami egy rajongót csak érdekelhet. Ha kérdésed, észrevételed, ötleted van, írj nekünk!

RSS Twitter Facebook YouTube Tumblr Google+ SpringMe

Aktuális

Star Wars Novellák Star Wars Könyvek Magyarul Star Wars Rebels

Legnépszerűbb bejegyzések

TCW 5. évad: 2 perces előzetes

Kategória: The Clone Wars

Ahogy azt korábban már említettük több helyen is, a Disney Star Wars hétvégék kezdetével megkaptuk a teljes hosszúságú The Clone Wars előzetest, mely az 5. évadot vezeti fel. Mit szóltok hozzá? :)15 hozzászólás ide: “TCW 5. évad: 2 perces előzetes”

 1. Ody szerint:
   

  Már így is átjön micsoda látvány lesz! A sztoriról majd akkor, ha jobb minőségben kijön. :)

 2. anma szerint:
   

  Nah ,sikerült ismét ezzel a trailerrel nagy kedvet hozni a tcw hez:) Gondolom az sw napok vége után hozzák nyilvánosságra jó minőségben a trailert, junius közepe felé. Van benne Droid Gunship, szép űrcsata, mandaleri harc stb.Jó lesz, csak remélem nem azt csinálják megint ahogy a harmadik és negyedik évad előtt hogy mutatják a republic commandót és egy az egyben annyi volt a szereplésük mint magában a trailerben, vagy beharangozzák a mandaleorok visszatérését és semmi komolyabb vizet nem zavarnak:S Dehát bizakodom.A Mon calamaris csatától is többet vártam de prince charlee, v lee char és a cápák nem hozták a kellő hangulatot számomra, pedig szép volt a víz alatti környezet ,a naboos rész se volt olyan szép mint vártam, szóval amiket vártam mind csalódás volt, de amiket nem ,pl mortis ,meg umbarás részek mind a meglepetés erejével hatottak és nagyon jók voltak.Kíváncsi leszek

 3. zilllosarkany szerint:
   

  Szerontem jó lesz. Az űrcsata talán már a Coruscanti? Nem hiszem… Úgy látszik megint lesz egy nagy offenzíva egy eddig ismeretlen bolygón. Legalább trilógia, de lehet, hogy kvadrológia is lesz belőle :D A Droid Löveghajót már én is vártam. A Halálőrség… Ugye a második évadban ismerhettük meg őket egy trilógia keretében. A harmadikban azt hiszem nem szerepeltek ( a Corruption meg a The Academy csak Mandaloreon játszódtak ). A negyedikben kaptunk egy darab részt, szerintem jó volt. És remélem az ötödikben most már a Jedik is csinálnak valamit. Majd ha jobb minőségben is kijön a trailer megpróbálom kitalálni, mi lesz benne.

 4. anma szerint:
   

  ááááh a coruscantit remélem nem rakják bele, hát az benne volt az eredeti cw ben, és a filmben, minek ugyanazt rosszabb grafikával meg csinálni?:D még vagy 3 évadnyi rész kell szerintem hogy minden megbolygatott szálat elvarrjanak. Miből gondolod hogy trilógia? :D lehet csak olyan nightsisters trilogia kezdeti 3 perces csatája…Mandaloreok meg má’ támadják meg mandaleort, tetszett ez a békeszerető satine féle nukleáris sivatag cucc, de már én is szívesen látnám a dzsungellakó büszke harcos mandalore változatot is.Harocljanak csak.ÉS most lehetőleg ne 70 éves tibetiekeet égessenek csak:D

 5. kav12 szerint:
   

  Ez a trailer engem annyira nem fogott meg, mint az eddigiek közül bármelyik. Lehet, hogy csak a minőség miatt. Szóval. Mivel itt a Halálőrség és a Maul-Opress van középpontban, ezért ekere térnék ki először. A Halálőrségben mindannyiótoknak igaza van, én is remélem, hogy most már tényleg jó akciókat fogunk látni, legalább (hangsúlyozom: legalább) olyan színvonalút, mint a Mandalore-trilógiában. A Maul-Opress: ez a sorozat rég túllépte a kiskornak írt epizódokat. Az csak a kezdet volt. De aztán jött Opress, és elkezdődött a mészárlás. Azóta több köztársasági oldalon álló lény halt meg a keze (és Maul keze) által, mint azelőtt a sorozatban bármikor. Ha a klónokat is beleszámítjuk. Legalábbis szerintem. Észrevettétek, hogy Sidious-Maul. Sidious-Dooku-Opress. A két fivér egy-egy mestere a mostani két Sith Lord. És ők nevezik magukat True Lords of the Sith-nek xĐ
  1:41-nél először Mandalore-i őrök látszódnak, majd Pre Vizsla, majd Obi-Wan két kék fénykarddal. Talán Anakinéval. És jól látom az Embo versus Opress harcot? A nagy kedvencem, Hondo is itt van!!!!!!! :Đ Végre megint szerepel.

 6. Naigel szerint:
   

  Mozgalmas évad lesz :D már lehetne jobb minőségben is a vidi, remélem hamarosan lesz :) Ha jól látom lesz Embo,Sugi VS Opress,Maul. Kíváncsi vagyok ,hogy Sugiék élve elmennek-e el :D Azt meg nem tom, hogy ki vágta le Savage karját :OO :D Na majd jön a bátyus és intézkedik :)))

 7. argu szerint:
   

  Hát nézzük csak! Jónak néz ki, kár, hogy a minőség rossz. Hát a halálőrségi részeket várom, szerintem megfogják támadni Manadaloret. Aztán a Maulos történet szerintem úgy fog folytatódni, hogy Ventress összeszed egy csomó fejvadászt, ( Dengar, Sugi, Embo, ők látszódtak amint harcolnak Opressel) és azokkal támadják meg Opreséket, de lehet, hogy a szepik is beszállnak ebbe a harcba ( 4.évad 21.rész elején Dooku megkéri Grievoust kapja el Opresst). Aztán látom lesz egy új bolygó, ami jól néz ki, még így is, hogy alig látszik valami a felvételen. Aztán lesz ott ha jól látom, egy hangárban is egy csata ahol ott van Obi és Grivi, valamint egy csomó klón. 1.32-1:34-ig jól látom azt, hogy Anakinék egy géppel mennek és Embo követi őket? Aztán lesz itt egy űrcsata is, gondolom itt lesz az a hangáros jelenet. 1.39.nél érdekes lények mennek a halálőrséghez, ( lehet, hogy azok az idős népek akik azon a havas bolygón laktak, mert a vezér ruhája nagyon hasonlít arra). Hondonak én is örülök, hogy újra szerepelni fog. 2.09-nél Opress pedig eldobja a kardját egy ismeretlen vezető felé 8 gondolom én hogy valami vezér lehet). Jónak tűnik, de még sok minden nagyon homályos. Remélem mihamarabb felteszik ezt a trailert, jó minőségben

 8. Bence1997 szerint:
   

  http://www.youtube.com/watch?v=PzzuzLnwISA&feature=related
  itt igaz ugyanolyan kameraszög, csak máshonnan, ám jobban meglehet figyelni az előzetest. Tisztább.

 9. Bence1997 szerint:
   

  ha jól megnézem a tisztább előzetest, akkor ezek lesznek benne:
  – darth maul és savage + fejvadászok ( és vezetők? ) ( ja és állítólag filoni azt mondta, hogy ennek a folytatása egy duológia lesz. )
  – halálőrségi részek.
  – új bolygón egy offenzíva.
  – havas bolygón egy nemtommilyen akció lehet majd. ( anakinék menekülése, és lehet hogy embo üldözi őket? )
  – űrcsatás rész + hangáros csaták.

 10. anma szerint:
   

  én is küldtem már tisztább képű felvételt.Igen ezeket már kivettük a régiből is , az épületes bolygó ráadásul az onderon állítólag, a havas-homokos üldözésnél embo van, mandaleorok a mustafaron, megtámadják magát madaleort is,ahsoka más jedik és klónok nélkül luxxal van egy bolygón-ez lesz az onderon- savagenak robotkarja van.

 11. kav12 szerint:
   

  Az ott 1:13-nál nem Almec?

 12. Bence1997 szerint:
   

  http://www.youtube.com/watch?v=n9tGXVDVFc0&feature=channel&list=UL
  itt van Embo akciója. Padmé, Anakin, és Clovis menekül :D Elég jó lesz. És ez a 6. vagy a 7. rész lesz.

 13. Eszter szerint:
   

  Remélem, Embo állatkájának nem lesz semmi baja.

 14. kypdurron szerint:
   

  5. évad előzetese jobb minőségben (nem kamerás):
  http://www.youtube.com/watch?v=hQoR9unygoE&feature=player_embedded

 15. Bence1997 szerint:
   

  1:02 -nél Adi Gallia és Obi-wan harcol Maul -lal, és Savage -el? Akkor itt fog majd meghalni Gallia?

Van hozzáfűznivalód?

 • Ne reklámozz más oldalakat! A reklámot tartalmazó hozzászólásokat törölni fogjuk!
 • Ne offolj! Csak a bejegyzés témájához kapcsolódó hozzászólást küldj el! Az offokat törölni fogjuk!
 • Ne írj egymás után több hozzászólást! Mielőtt elküldöd a hozzászólásodat, gondold át, hogy nem hagytál-e ki belőle valamit, amit meg akarnál osztani a többiekkel!
 • Ha valamit SPOILER gomb mögé szeretnél rejteni, használd a [shush] és [/shush] tageket! Értelemszerűen a spoileres írás elejére kerül az első, a végére a második. Az ilyen hozzászólások nem jelennek meg automatikusan, egy moderátornak jóvá kell hagynia, úgyhogy nem kell elküldeni többször!
 • Ha bármilyen kérdésed merülne fel, ide kattintva tudsz írni nekünk, vagy használd ezt az e-mail címet: jedi.rend@gmail.com.
 • Ne szidd az oldal szerkesztőit, az ilyen jellegű hozzászólások is törlése kerülnek!

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$
Bejelentkezés

A regisztráció során meg kell adni egy kódot (invitation code), ez a következő: obi1kenobi

Segíts a JediRendnek!

Free Delivery on all Books at the Book Depository
Részletek »

Szavazás

Milyen könyveket olvasnátok szívesen magyarul?

 • Vegyesen (67%, 29 Votes)
 • A régi kánont (Legends) (23%, 10 Votes)
 • Az új kánont (9%, 4 Votes)

Total Voters: 43

Vote

Loading ... Loading ...

Keresés

Társoldalak

Arrow Fan
HálóZsák
Magyar Szuperhős Mesék
Once Upon a Time
Outlander Online
Star Wars Akadémia
Star Wars Fan
Star Wars Saga
Watchaholics

Jelentkezz! | Több »

Chat Box

Legújabb hozzászólások

modano ~ 23:04 ~ D23: Rogue One fotó és szereposztás modano ~ 22:54 ~ Lázadók 2. évad és nyereményjáték! Greedom ~ 17:04 ~ Lázadók 2. évad és nyereményjáték! Eszter ~ 12:36 ~ Lázadók 2. évad és nyereményjáték! Pappa ~ 09:14 ~ Lázadók 2. évad és nyereményjáték!

Idézet

"I beg your pardon, but what do you mean, naked?"

/ Thripio /

Cloud City

Archívum

jedirend.com | Hungarian Jedi Order | Since: 2008. november 23.
Az oldalon található saját készítésű, írású és fordítású anyagok másolása szigorúan tilos! A magyar hírportálokról származó hírek, interjúk minden esetben kreditelve vannak. A galériában található képeket az interneten találtam, a jogokat a készítők birtokolják. A képeket csak akkor teheted fel a honlapodra, ha az eredeti forrásból származnak.

Tárhely