Lawrence Kasdan újra Star Wars-t ír (frissítve)

Két új, illetve egy új és egy régi írót kapott az új trilógia. Lawrence Kasdan és Simon Kinberg a hírek szerint már le is szerződött forgatókönyvíróként és producerként a filmekhez. Nem tudni, hogy Michael Arndt (Toy Story 3) mellett a VII. epizódon fognak dolgozni, vagy mindenki kap egy saját filmet a trilógiában.
A Lucasfilm nem kommentálta a híreket, hivatalos közleményt ígérnek a közeljövőben.

Lawrence Kasdannek örülhetnek a old-school fanok, hiszen olyan Lucasfilm-klasszikusokat jegyez íróként, mint A Birodalom visszavág, A Jedi visszatér vagy az Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói.
Simon Kinberg eddig vegyesebb karriert futott be. Néhány vitathatatlan mellényúláson kívül (pl.: Hipervándor), azért ő is tett már le az asztalra (Mr. és Mrs. Smith, X-Men: Az elsők, Sherlock Holmes).

Már van elég írónk és producerünk. Lassan jöhetnének a rendezők.

Mi a véleményetek Kasdan visszatéréséről és az “új fiúról”?

FRISSÍTVE:
A THR szerint meg nem nevezett források jelentik, hogy az új forgatókönyvírók külön projekteken fognak dolgozni, melyek nem feltétlenül képezik az új trilógia részét. Szóval akkor, lehet, hogy megkapjuk azokat a Star Wars spin-offokat?

“A szkriptjeikből akár a fő Skywalker-szál hivatalos “epizódjai” is kisülhetnek, de lehet, hogy a mellékszereplőkkel foglalkozó filmek alapjai lesznek.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$