Ewan McGregor az Obi-Wan spin-offról

Ahogy tegnap is írtam, hamarosan a mozikba kerül Ewan McGregor legújabb filmje, Az óriásölő. Egy ilyen interjún kérdezte az MTV, hogy milyen ötletei vannak a filmmel kapcsolatban és hogy egyáltalán milyen ötletnek tartja ezt a spin-off filmet.

Szerintem ez egy jó ötlet. A 3. rész után játszódna, amit legutóbb forgattam, még Alec Guinness előtt. Ez az az időszak, amikor Obi-Wan a sivatagban élt.

Nem tudom, hogy mit csinált a sivatagban, de ki tudnánk találni pár dolgot. Izgalmas lenne. Biztosan benne lennék. Még szép.

Én személy szerint egy ilyen spin-offnak örülnék a legjobban. :) Kár, hogy a Lucasfilm ilyesmiről szót sem ejtett. (A videóban csak nekem tűnik úgy, hogy Stanley Tuccinak fogalma sincs róla, miről beszélnek? :D )

Egy hozzászólás a(z) “Ewan McGregor az Obi-Wan spin-offról” bejegyzéshez

  1. Én is jobban örülnék egy ilyennek, hiszen ez legalább nem bántaná annyira az EU-t (maximum a Kenobit) és maradhatna az “eredeti” színész. Kíváncsi lennék rá. Amolyan spagetti-western SW módra, Mos Eisley utcáin. :)

    ST tényleg nem nagyon tudja miről beszélnek. Felőle szerintem akár A Gyűrűk Uráról is lehetne szó. McGregor lelkesedése viszont nagyon szimpatikus. :)

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$