A Nagy Sith-választó

Nemrég egy Jediket éltető lista hozzászólásainál felmerült, hogy miért mindig csak a Jedikről készülnek ilyen “legjobb” listák. Hát most itt a lehetőség, hogy éltessük kicsit a Sith-eket is.

Két hét áll a rendelkezésetekre, hogy egy 1-10-ig terjedő skálán osztályozzatok 10 darab Sith karaktert. Minden játszik – filmek, könyvek, képregények, játékok. Nem kell indoklás (ha valaki ír, nem haragszunk meg), csak tíz darab név. Egyértelműen jelöljétek, hogy ki áll a listátok élén, és a legvégén.

Az emaileket a jedi.rend@gmail.com címre várjuk 2014. március 22-ig. Utána összesítek, és talán már másnap fel is kerül az oldalra a tíz legjobb Sith karakter. ;)

sith

10 hozzászólás a(z) “A Nagy Sith-választó” bejegyzéshez

  1. Régóta morfondíroztam azon, hogy Dooku, igazi Sith-nek tekinthető? Csak mert nagyon sokszor megingott Yoda hatására és olyan nagy kegyetlenséget sem tanúsított azokban a történetekben amiket olvastam róla. Szerintem ő csak elsajátította a sötét oldal erejét és ennyi, nem adta magát teljesen át. Meg persze ez nem bizonyít semmit, de a szeme se lett sith-es :D

     
  2. Érdekes senki sem említi Sidious-t, pedig szerintem ő a legnagyobb Sith és tényleg vérbeli Sith. Szerintem ügyesen és okosan a háttérből irányította a dolgokat úgy, hogy az égvilágon senki sem jött rá ki is ő valójában. Ha nincs az a kis affér Anakin-nal, akkor aztán soha nem is jön rá senki. jó igaz direkt árulta el magát, de a lényeg a lényeg. És még Yoda sem tudta legyőzni. Dooku szerintem sem volt igazi Sith, csak Sötét Jedi. Maul pedig gyenge, aztán meg is kapta ami járt neki és a végén meg már egy nagyon gonosz személy lett, akit ugye meg is büntetett a volt mestere, csak kár, hogy nem ölte meg. Nálam a második helyezett Revan, igaz ő sem igazi Sith tulajdonképpen, de mégis valamiért nagyon szeretem.

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$