Az Ep7 30 évvel a ROTJ után játszódik – HIVATALOS

Most már hivatalos, hogy a 7. epizód forgatása idén májusban kezdődik a londoni Pinewood Stúdióban. A történet fonalát harminc évvel A Jedi visszatér után fogják felvenni. A középpontban pedig ismét egy trió fog állni, de találkozni fogunk ismerős arcokkal is.

Eddig még csak R2-D2 az egyetlen hivatalosan bejelentett szereplő.

Bízzunk benne, hogy hamarosan azt is megtudjuk, hogy kik lesznek a főszereplők. :)

ep7

23 hozzászólás a(z) “Az Ep7 30 évvel a ROTJ után játszódik – HIVATALOS” bejegyzéshez

 1. Na és arról hallott már valaki, hogy Pablo Hidalgo, a storygroup egyik tagja szerint a filmeken illetve a Rebelsen és a TCW-n kívül minden más nem-kánon? Érdekes módon ezután a kijelentése után törölte a twitter fiókját. Bizonyára bujkál a rajongók elől.

   
 2. Kezdtem hiányolni a vészmadarakat. :)
  Mindenesetre, én is úgy gondolom, nagy valószínűséggel törölni fognak pár dolgot a kánonból. Csak nem tartom logikusnak. Az meg hogy a Disney csak rombolni tud, szerintem még mindig baromság. (nem tudom most hogy jön ide, de eszembe jutott)
  Ha viszont annyi az EU-nak, akkor örülnünk kéne, hogy eddig csak ennyit tudunk :)
  De a végén nehogy már a lehető legjobb megoldás legyen a befutó, bár erre nincs sok esély – de nem lehetetlen ;) Szívem szerint még mindig nem várnám az apokalipszist.
  De ennyiből meg amúgy is fölösleges messzemenő következtetéseket levonni :)

   
    • Majd a forrásaidat kérlek oszd meg velem is, én ugyanis semmi olyan új infót nem olvastam (főleg nem hivatalosat), ami miatt most hirtelen temetni kéne mindent. Biztos, hogy rengeteg dolog lesz, amitől “meg kell válnunk”, de ok nélkül ne legyünk ennyire negatívak. Tudod, csak egy Sith tárgyal végletekben.

      
       • (tudom, duplázós)
        Ne haragudjon meg érte senki, de már unom, hogy itt megy a negatívkodás. Értem én, magam sem mondom, hogy táncolnunk kéne örömünkben, de mi az, ami arra sarkall egyeseket, hogy mindent temetni kell rögtön az elején, minden észérv nélkül? Jó érzés az, hogy mindig idejön valaki és rászán két percet, hogy valami lehangolót beírjon? Egyáltalán, mi történt eddig, ami miatt bánatoskodni kell? Meg mi az, hogy a Disney csak rombolni tud? Nem a Disneytől függ, értsük már meg, visszahívták Kasdant is, John Williams is bevállalta a zenét, ráadásul Abrams is generációnk talán egyik legjobb rendezője. Meg aztán, rajta kívül eddig hozzáértő filmesek dolgoznak a projekten. Ez tudom, még mindig nem biztosíték arra, hogy jó is lesz, de könyörgöm, szálljunk már le erről, hogy Disney így meg úgy, mert kezd nagyon unalmas lenni. És még egyszer, nem azt mondom, hogy most azonnal nevessük el magunkat, de ne rúgjunk már bele a helyzetbe ok nélkül.
        De a helyetekben meg marhára nem csodálkoznék azon, hogy át lesznek írva dolgok. Mintha már nem lett volna elég példa rá, nem értem, mi a nagy felhajtás e körül. Ráadásul, két szakavatott foglalkozik ezzel a kérdéssel (bár azt a Hidalgós sztorit elég érdekesnek tartom én is), és én még mindig úgy ítélem meg, hogy még maguk az amerikaiak sem olyan bolondok, hogy harminc+ év munkáját eldobják. Ja, kell a pénz, mi? De kiktől? Millióktól, akik a törlés miatt elfordulnak tőlük?
        De hiába érvelek itt késő éjjel, úgysem lesz foganatja. De legalább megpróbáltam.

         

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$