A VII. epizód Chewie-ja?

A Disney vezető, Bob Iger Star Wars napi selfie-jét nem a saját Instagram oldalán, hanem a Star Warsén osztotta meg, így talán hihető, hogy nem egy cosplay-es áll a háta mögött.

chewie_iger

Ha ez a filmben is használt Chewbacca jelmez, akkor legalább annak örülhet mindenki, hogy nem A Sith-ek bosszújás, fura Chewie tér vissza, hanem az eredeti.
Vajon Mayhew van a szőr alatt?

9 hozzászólás a(z) “A VII. epizód Chewie-ja?” bejegyzéshez

  1. Na minden nap tanul valami újat az ember, pont tegnap olvastam angol oldalakon is hogy “hála az égnek ” az eredeti trilógiás chewie lesz és nem a sithek bosszújás.
    Én az égvilágon semmi különbséget nem láttam köztük, 9 évvel a film után most hallom először hogy bajuk volt az embereknek azzal a chewbakkával, pedig peter mayhew játszotta .

     
  2. Szerintem annyi a különbség, hogy az Ep3-as Csubi szőre fényesebb, ápoltabb… A Birodalom idejében biztos nem gyártották tovább a jól bevált vuki-samponokat, vagy egyszerűen Csubinak jobb dolga is volt, mint sorban állva várni a kenyérben csempészett szépítőszerekre. :D

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$