Megvan a második spin-off rendezője

A StarWars.com-on látott napvilágot a bejelentés, miszerint Josh Trank fogja rendezni a második Star Wars spin-offot. Josh Trank első mozis rendezése Az erő krónikája volt, most pedig éppen A Fantasztikus Négyes remake-jén dolgozik.

joshtrank

A második SW spin-off a 8. rész után fog megjelenni, valószínűleg 2018-ban. Tehát még most is tartják magukat ahhoz az elképzeléshez, hogy minden évben jön egy film.

Trank a következőket nyilatkozta:

A Star Wars univerzum varázsa meghatározta az egész gyerekkoromat. A lehetőség, hogy tovább bővíthetem ezt a következő generációk számára, minden idők leghihetetlenebb álma.

Az író kilétéről egyelőre nem tudunk semmit.

3 hozzászólás a(z) “Megvan a második spin-off rendezője” bejegyzéshez

 1. Az írókról tudunk, hiszen, ha minden igaz, az továbbra is áll, hogy Simon Kinberg és Lawrence Kasdan 1-1 spin-offot ír. Szóval valószínűleg a kettejük közül az egyik.

   
 2. Amúgy most jöttem rá hogy ki(k)ről szóljanak a kövi spin-off -ok:
  1. 2015. december: Episode VII.
  2. 2016. december: SW Spin-off #1
  – BOBA FETT! Méghozzá Daniel Logan főszereplésével! Ha jól tudom tegnap töltötte be a 27. életévét. ^^
  És hát én szívesen látnák egy ilyen filmet, mert egyrészt az EpIII-EpIV között pl. 10-12 BBY -ben játszódhatna a történet, ami nagyon jó lenne! Továbbá sztem Daniel is szeretné még egyszer felvenni Boba karakterét, és mostmár a legendás mandalore -i páncélban! Lehetne utalás az EpII -re, EpIII -ra + a TCW -re is!
  Remélem hogy ő lesz az egyik! ( + régebben pletykálták ezt nem? )
  3. 2017.: Episode VIII.
  4. 2018.: SW Spin-off #2
  – OBI-WAN KENOBI! Bizony, és itt most Ewan Mcgregor is szóba jöhet sőt ő is játszaná! 43 éves a színész nem? Bőven ott van az EpIII-EpIV közötti intervallumban. Lehetne úgyanúgy 10-12 BBY körül, hogy hogyan élt, stb. Izgalmas lenne!

   

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$