Mikor jön a teaser trailer?

Az utóbbi napokban mindenféle pletyka kapott szárnyra arról, hogy A hobbit előtt kapjuk a 7. epizód előzetesét, aztán hogy mégse A hobbit előtt fogják adni, most pedig a legújabb híresztelések szerint már nem is kell rá olyan sokat várni!

A Redditen most arról folyik a diskurzus, hogy az új Star Wars film 90 (!) másodperces teaser előzetesét már a jövő hétvégén láthatják bizonyos szerencsések, ugyanis a világon 100 darab moziban le fogják azt adni. Persze azt nem tudni, hogy melyek ezek a kiválasztott intézmények… Azóta pedig már a témaindító hozzászólás is el lett távolítva…

Teaser-Rumor

Ne feledjétek, ez mind csak pletyka! Azért ha tényleg megtörténne, remélem, hamar elterjesztik az előzetest a neten is, mert van egy olyan érzésem, hogy a kiválasztott mozik között nincs egy magyar se. ;)

3 hozzászólás a(z) “Mikor jön a teaser trailer?” bejegyzéshez

 1. Pont ez jutott eszembe a napokban, hogy lassan ideje lenne már egy szösszenetet látni a filmből, ha már egyszer befejezték a forgatást. De egy hivatalos plakát féle sem ártana egyenlőre.
  A 90 másodperces előzetest ilyen korán látni ilyen hosszúsággal pedig felbecsülhetetlen értékkel bír.
  Az a veszély viszont szerintem sem fenyeget, hogy magyar mozi szerepelne a listában, de abban én is bízok, hogy valamelyik érintett mozi által viszont kiszivárog a netre.
  És őszintén remélem, hogy nem pletyka lesz, hanem lesz is ebből valami.

   
 2. Igen, ez meg a másik dolog, hogy tartalmas legyen. Remélem a 90 mp-ből nem fognak 30-at kitölteni azzal, hogy bekúszik egy űrhajó a képernyőn.
  Ahogy remélem a beharangozó feliratokkal sem, hogy végre folytatódik legenda stb.
  Ha már 90 mp, akkor minden pillanata értékes legyen.

   

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$