Megvannak az első spin-off új írója és főszereplőjelöltjei

Gary Whitta távozása után, az első spin-off forgatókönyvíró nélkül maradt egy időre. Sokan azt jósolták, hogy Simon Kinberg (Sherlock Holmes, X-Men: Az eljövendő múlt napjai) tölti majd be a pozíciót, aki dolgozik már egy később (2018?) bemutatandó spin-offon is, de végül Chris Weitz kapta a munkát.

Chris Weitz

45 éves Weitz testvérével együtt írta és rendezte az Amerikai Pitét és az Egy fiúrólt, melynek forgatókönyvéért Oscarra is jelölték őket. Ezen felül egyedül írta-rendezte Az arany iránytűt. Rendezői munkái között szerepel A kertész és, amitől sok rajongó a szívéhez kapott, az Alkonyat: Újhold is. Íróként jegyzi még a Z, a hangyát, a Bölcsek kövére 2 – A Klump családot (brrrrr….) és a jövő hónapban érkező Hamupipőkét.

A film női főszerepére a The Hollywood Reporter és a Variety szerint Tatiana Maslany (29 – Orphan Black), Rooney Mara (29 – A tetovált lány), a nővére Kate Mara (31 – Transzcendens) és Felicity Jones (31 – A mindenség elmélete) esélyesek.

Maslany és Jones

A Total Geeks és a The Mary Sue szerint Maslany (balra) időközben meg is kapta a szerepet. Az egyik nyom, hogy a színésznő több színpadi fellépését is visszamondta, azonban ez lehet amiatt a független film miatt is, amit márciusban forgat majd. A THR és a Variety Felicty Jonest (jobbra) emlegeti a szerep nyerteseként, aki közel jár a szerződés aláírásához.

A THR a férfi főszerepről is említést tesz. Szerintük Aaron Paul (35 – Totál szívás) és Édgar Ramírez (37 – Távozz tőlem, Sátán!) a legesélyesebbek.

Végül pedig egy igen furcsa pletyka. Azt korábban is hallottuk, hogy a Han Solóról szóló (hehe) és a Boba Fettről szóló film egy és ugyanaz, a TSWU viszont most arról számol be, hogy Michael Fassbender (37 – Prometheus) játszhatja majd Boba Fettet az említett spin-offban. Azt, hogy miért nem Temuera Morrison (54) vagy Daniel Logan (27), ezzel magyarázza a forrásuk:

Boba Fett csak egy cím. A név, a hajó és a páncél egy utódhoz kerül. Így hozták vissza a további filmekhez, ez magyarázza a karakter jelenlétét a későbbi történetekben. A Fett-fanokat éri majd néhány meglepetés. A Disney tud a karakter kultikus státuszáról, szóval látjuk még Boba Fettet a jövőben.

Bár volt már egy hasonló pletyka korábban, de még így is légbőlkapottnak hat az egész.

Ti mit gondoltok? Az íróról? A csajokról? A pasikról? FassbenFettről?

3 hozzászólás a(z) “Megvannak az első spin-off új írója és főszereplőjelöltjei” bejegyzéshez

 1. Ha jó lesz a film, és nem döntik romba a Fett-mítoszt, én bármit megbocsátok! ;)
  Nem zavarna pl., ha kiderülne, hogy más volt Boba Fett az V-VI. részben a II-III-hoz képest, ha cserébe túléli a tatuini kalandot, és amúgy cool meg vérprofi marad végig.
  De ehhez jól kell felépíteni az új karaktert. Jaster Mereel…? :P

   
  • Hogy érted hogy más volt? Amúgy nekem Boba sosem volt olyan badass karakter, hogy mindig őt figyeltem volna, nekem abszolút semleges volt, mikor néztem a filmeket, Jangot sokkal jobban szeretem

    
   • Más személy. A keretes írásban és az alatta hivatkozott pletykában leírtak szerint: valaki likvidálja Jango klónját, majd az általunk ismert Boba Fett-páncélban végigtolja a klasszikus trilógiát. Erre a felvetésre reagáltam. :)

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$