TCW-s és filmes karakterek a Rebelsben

A mai Rebels epizódban, a Call to Actionben egy olyan szereplőt láthatunk viszont, aki szerepelt a klasszikus trilógiában és a TCW-ben is. Persze már akkor megéreztük a szagát, amikor a fedélzetre léptünk, úgyhogy senki sem lepődik meg Tarkin nagymoff feltűnésén. ;) Egy rövidke videónk is van róla:

Innentől spoileres. ;)

Nem ő az egyetlen, aki ismét feltűnik, a Big Shiny Robot számolt be róla, hogy mindenki kedvenc weequay kalóza, Hondo Ohnaka és persze az ő hangját kölcsönző Jim Cummings visszatér a Rebelsben. A színész azt nyilatkozta, hogy még nem tudja, hogy mikor lesz ez a visszatérés, de meglesz.

Az ő nevén kívül még három karakter neve merült fel – állítólag ismét hallhatjuk James Earl Jones és Ashely Eckstein hangját is, és persze a megszokott karaktereiknek kölcsönzik a hangjukat. Valószínűleg a Császár is szerepelni fog a sorozatban, ám az ő hangját nem Ian McDiarmid kölcsönzi majd.

És ez még nem minden. A The Bearded Trio értesülései szerint Han Solo is szerepelni fog a 2. évadban. Ez még nem biztos, de már folynak a tárgyalások az ő hangját kölcsönző színésszel.

2 hozzászólás a(z) “TCW-s és filmes karakterek a Rebelsben” bejegyzéshez

  1. Ez az Hondo, és Ásóka, a két kedvenc karakter :D. Hondo remélem ugyanolyan léhűtő, és kiszámíthatatlan lesz mint a TCW ben XD ott nagyon jól meg volt csinálva. Ashoka szerintem sejthető volt, hogy fel fog bukkanni. Én még egy Obi-Vannak, vagy egy Ventress nek is örülnék.

     
    • Egyébként ennyit arról, hogy a fiatalabb korosztálynak szól. Már a mostani részek is sokkal komolyabbak mint az elsők, mondtam én, egy ilyen súlyú, és helyenként ilyen sötét történetnél egyszerűen nem lehet gyerekeknek való stílushoz ragaszkodni. Ezekkel a karakterekkel borítékolható lesz, hogy szép lassan felnő a sorozat. Most már csak a műanyag hatású szereplőket kéne valahogy megszoknom :S

       

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$