Sarah Michelle Gellar a Rebels 2. évadában

Sarah Michelle Gellar is csatlakozik a Star Wars Rebels szereplőgárdájához. Azt ugyan még nem tudjuk, hogy milyen karaktert fog megszólaltatni, a színésznő olyan megjegyzéseket tett, melyekből arra következtethetünk, hogy a karaktere egy Jedi lehet.

smg-rebels

A jó hírt a színésznő twitteren osztotta meg a követőivel. Természetesen Freddie Prince Jr. se hagyhatta szó nélkül, hiszen a színésznő a felesége, úgyhogy a sorozat így még családiasabb lesz majd ezek után. ;)

Sarah Michelle Gellar egyik legismertebb sorozata a Buffy, a vámpírok réme volt, melyben a címszereplőt játszotta. De többek között láthattátok őt az élőszereplős Scooby-Doo filmekben, a Kegyetlen játékokban, a Tudom, mit tettél tavaly nyáronban és A csaj nem jár egyedülben. Jó sok filmben dolgozott együtt Freddie-vel.

2 hozzászólás a(z) “Sarah Michelle Gellar a Rebels 2. évadában” bejegyzéshez

    • Azt meg lehet magyarázni szerintem. Az rosszabb lenne, ha addigra mind meghalnának. Tulajdonképpen rá lehet fogni az 5. részben amikor Yoda Obi-vannal beszélget, hogy ő rájuk gondolt amikor azt mondta h van még más remény is. A6. részben lévő kijelentését is egyelőre meg lehet magyarázni, hogyha ő meghal az utolsó Jedi Luke lesz. Mert jelenleg mindegyik Jedi aki előkerült az Padawan volt a 66-os parancs idején, Ashoka meg ugye elvileg ki is lépett a rendből. De ötletem sincs , hogy ki lesz, nagyon fura fordulat lenne de esetleg Ventress. De amúgy én örülnék egy olyan szálnak, hogy esetleg néhány klónkatona ellenállt a 66-os parancsnak, és túlélték valahogy.

       

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$