Újabb klasszikus karakter a Lázadókban

sw-rebels

Kiderült, hogy ki a következő filmes karakter, aki feltűnik a sorozatban, és nem is akárkiről van szó! Biztos sokan szeretnének meglepődni az epizód nézése közben, így SPOILER mögé bújtatjuk a további részleteket.

Dave Filoni a TV Insideren keresztül osztotta meg a rajongókkal, hogy Leia Organa megjelenik majd a Lázadók idei első részében:

Azt gondoltuk, itt a lehetőség arra, hogy megmutassuk, miként tanul meg vezetni, és arra, hogy kísérletezgessünk kicsit a karakterrel, aki az Egy új remény idejére sokkal erősebbé és elszántabbá válik. Ennek az összetett kihívásnak az egyik eleme, hogy emlékeztessük a közönséget arra, hogy ezen a ponton ő még része a Birodalomnak. Nem hisz benne, de eljátssza a szerepet, majdnem mint egy kettős ügynök.

leia-rebels

Az Insider további információikkal is rendelkezik:

Ez lesz Leia egyetlen feltűnése ebben az évadban, és még nem tudni, hogy később visszatér-e. A karakter hangját nem Carrie Fisher, hanem Julie Dolan adja, aki a Star Wars: Uprising című játékban is eljátszotta már Leiát.

A sorozat az A Princess on Lothal névre keresztelt epizóddal folytatódik január 20-án.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$