Megvan a fiatal Han Solo!

A Deadline szerint megvan a 2018 májusában bemutatásra kerülő Han Solo-mozi főszereplője. És aki Harrison Ford nyomdokaiba próbál majd lépni, az nem más, mint Alden Ehrenreich. Az biztos, hogy nem lesz könnyű dolga.

Alden Ehrenreich-ot olyan filmekben láthattátok eddig, mint a Lenyűgöző teremtények, az Ave, Cézár! vagy a Blue Jasmine.

hansolo1

A Han Solo-moziról eddig annyit tudunk, hogy az Egy új remény előtt játszódik, és kiderül belőle, hogy hogyan vált Han Solo azzá a csempésszé, tolvajjá és gazfickóvá, akivel Luke és Obi-Wan a Tatuinon találkozik. A rendezői székben a Legokaland készítői ülnek majd: Phil Lord és Christopher Miller. Miller az alábbi képet posztolta május 4-én:

Elégedettek vagytok a választással? Van olyan színész, akit szívesebben láttatok volna a fiatal Han szerepében?

2 hozzászólás a(z) “Megvan a fiatal Han Solo!” bejegyzéshez

 1. Nem tudom hogy lehet e bárki egyáltalán jó választás de fizimiskára inkább a középső figura (bocsánat,nem tudom a nevét).

  Bárhogy is, nem lesz könnyű feladat, óhatatlanul méregetni és támadni fogják a játékát. Eszembe jutott a régi Han Solo válogatás, Al Pacino lett volna a befutó de végül nemet mondott. Ezt pontosan nem tudom miért tette de jól döntött (annak ellenére hogy zseniális színész).
  :)

   
  • Én is a középsőt választottam volna. ;)

   Biztos, hogy nehéz dolga lesz a színésznek. A Star Wars rajongók többsége nem könnyű eset… Képtelenség lesz nem összehasonlítani Forddal. Ez persze nem azt jelenti, hogy rá kell hasonlítania. Mert Sean Patrick Flanery, aki a fiatal Indyt játszotta, ő is kb. annyira hasonlít rá, mint Alden Ehrenreich, mégis szerethetővé tudta tenni a figurát.

    

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$