Rebels 3. évad kibeszélő – SPOILERES

Véget ért a Star Wars Rebels 3. évada. Megismerhettünk sok új szereplőt, közben visszatértek régi ismerősök is. A hozzászólásoknál várjuk a véleményeket – ti mit gondoltok erről az évadról? Mi tetszett és mi nem? Illetve mire számítotok az ősszel érkező negyedik évadban?

Egy hozzászólás a(z) “Rebels 3. évad kibeszélő – SPOILERES” bejegyzéshez

 1. Nekem vegyes érzéseim voltak ezzel az évaddal kapcsolatban, ahogy eddig az összessel.
  -A Ghost legénysége továbbra sem elég szerethető, kivéve talán Herát. Azért az ő esetében is lehetne még fejlődni, hogy a lázadó-vezér és a visszafogott-szerető szerepeknél kicsit többet lássunk belőle.
  -Sabine és Kanan mutatta a legnagyobb fejlődést az évadban. Utóbbinak érdekes volt a Benduval való kapcsolata, de ahogy Ezra sötét-oldal történetszála, ez se nagyon vezetett sehová.
  -Maul végzete szerintem költői volt (ebben nem értünk egyet, Eszter, tudom), de valóban nagyobb volt a füstje, mint a lángja… Felesleges volt ekkora felvezetés a sztorihoz.
  -Rexet és AHSOKÁT keveselltem az évadban…

  -Fura, hogy a Dantooine-ra nem látogatunk el a következő évadban, mert egyből ugrunk a yavini bázisra. De így legalább nagyobb eséllyel látunk ismerős arcokat a Zsivány Egyesből. :)
  -Thrawn esetében nekem is megfordult a fejemben, hogy az Uralkodó elküldi az Ismeretlen Régiókba az évad végén, és akkor talán megússza a végzetét. A Bendu jóslata után viszont borítékolható a sorozatbeli elhalálozása. :(
  -Elképzelhető, hogy ez lesz az utolsó évad? Áprilisban kiderül, feltételezem.

   

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$