Érkezik a Thrawn és folytatódik a Legendák!

A Szukits jóvoltából már előrendelhető Timothy Zahn legújabb (és egyben első kánon) könyve, a Thrawn. A puhafedeles kiadás 420 oldalon érkezik június 28-án.

Szukits

A váratlanabb hír, hogy a Legendák-sorozat magyarul elérhető köteteinek száma is gyarapodik, méghozzá egyszerre kettővel. Alan Dean Foster 2002-es A klónok támadása tie-inje, A közelgő vihar (The Approaching Storm) és Karen Traviss Életre-halálra (No Prisoners) című, 2009-es regénye június 14-én jelenik meg.
A három cím együtt is előrendelhető, ebben az esetben 40% az engedmény. :)

5 hozzászólás a(z) “Érkezik a Thrawn és folytatódik a Legendák!” bejegyzéshez

  1. Végre elkezdték kiadni a Legends könyveket is (remélem beindul rendesen) . Én inkább a későbbi korban játszódó regényeket várom. Mint a Tatooine szellemei és a Boba Fett trilógia. Jó volna ha úgy lenne megírva a Thrawn, hogy mindkét kánonba beleillő legyen.

     
  2. Végre sikerült beszereznem a könyvet, simán megy a Legends könyveim közé. Ráadásul Zahn n egy ügyes húzással elvette a negatív élt a Rebels -ben bemutatott Trhawn -ról.

     

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$