Han Solo: kiszivárgott koncepciórajzok és részletek Woody Harrelson szerepéről

Mivel eddig borzasztóan kevés információt kaptunk a jövőre érkező (mééééég mindig cím nélküli) Han Solo-moziról, örülhetünk, hogy felbukkantak az alábbi képek az eBayen. Az első adagban láthatjuk a fiatal Hant A Birodalom visszavágban viselt ruhájában (bár erről el tudjuk képzelni, hogy nem eredeti rajz), és egy versenyrobogót:Feltűnik a “Nest” szó is, ami a korábbi pletykák által emlegetett Emlys Nestre vagy Emly’s Nestre utalhat. Elképzelhető, hogy Fuerteventurán, a Kanári-szigetek második legnagyobb tagján forgatott jelenetekben tűnik majd fel ez a helység, mely könnyen lehet, hogy egy robogó- vagy siklóversenynek ad otthont. Ha ez igaz, akkor a Lucasfilm minden bizonnyal átemeli Han versenyzői múltját a Legendákból.
Légi felvétel a fuerteventurai díszletekről:

A továbbiakban egy (vagy több) birodalminak tűnő hajó látható, illetve valami, ami nagyon hasonlít egy AT-AT-re:

Woody Harrelson karakteréről eddig csupán annyit tudunk, hogy Beckett (vagy Bekett vagy Becket) a neve, és Han mentora. Most sem tudtunk meg sokkal többet, de Harrelson azért beszélt pár mondatot róla:

Hihetetlen izgatott vagyok, hogy egy Star Wars-filmben szerepelhetek. Viszont a biztonsági intézkedések nagyon durvák. Annyit mondhatok, hogy a karakterem jó. Mentor Han számára, bűnöző, de jószívű.

Tehát nem olyan lesz, mint Han Legendákban megismert apafigurája, Garris Shrike, sokkal inkább számíthatunk A galaxis őrzői Yondujához hasonlatos karakterre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$