Ashley Eckstein

Név: Ashley Eckstein (született Maria Ashley Drane)
Született: 1981. szeptember 22. Kentucky, Louisville (USA)

Lousville-ben született, de később a floridai Orlandóba költözött. A Disney World Ashley egyik kedvenc helye, az édesapja Tony 15 évig a Disney-nek dolgozott. Édesanyja, Sharon egy általános iskolában tanít, és ő irányította lányát színészi karrierje kezdetén.

Ashley gyerekként kezdte a színészkedést egy orlandói színházban és szerepelt egy Shamu TV című show-ban. Később Los Angelesbe költözött, hogy szerepeljen a The Brady Bunch in the White House tévéfilmben. Szerepelt még a Blue Collar TV-ben, ő volt Molly a That’s So Ravenben és vendégszerepelt a Phil of the Future-ben és a Drake and Josh-ban.

Első moziban is bemutatott filmje az Amanda Bynes főszereplésével készült Sydney White volt. De szerepelt az Alice Upside Downban is Alyson Stoner, Lucas Grabeel, Luke Perry és Penny Marshall oldalán. A 2008 nyarán bemutatott Star Wars: The Clone Wars mozifilmben, valamint az azt követő sorozatban ő szinkronizálja Anakin Skywalker nagyszájú tanítványát, Ahsoka Tanót.

2005. november 26-án feleségül ment a profi baseball játékos David Ecksteinhez a floridai Sanfordban. Az esküvői fogadást a Walt Disney Worldben tartották. Ashley a szabadidejében mindig megnézi David meccseit, vagy együtt utazgatnak és támogatnak különböző jótékonysági szervezeteket.

Szereti az itáliai ételeket és a csokit, kedvenc filmje a Sztárom a párom, van egy Gus nevű kutyája, kedvenc Disney karaktere Alice, az Alice Csodaországbanból, és az minden álma, hogy egyszer eljátszhassa ezt a szerepet.

AshleyEckstein.com