Jaime King

Név: Jaime King
Született: 1979. április 23. USA, Nebraska, Omaha

Az amerikai színész-modell Nancy King szépségkirálynő és Robert King lánya. Van egy nővére, Sandra és egy öccse, Barry. Jaime a The Bionic Women című sorozat Jaime Sommers nevű karaktere után kapta a nevét.

14 éves korában kezdett modellkedni, és igazán sikeresnek számított a szakmában. Olyan magazinokban szerepelt, mint a Vogue, a Mademoiselle, az Allure, a Seventeen, a Glamour és a Harper’s Bazaar. 1996-ban még a New York Times Magazine címlapjára is felkerült.

1999-ben kezdődött színészi pályafutása Daniel Waters Happy Campers című filmjével. Pixel megformálásáért a DVD Exclusive Awardson jelölték a legjobb színésznő kategóriában. Ezt követően olyan produkciókban szerepelt, mint a Pearl Harbor (Betty), a Sin City, a Tucatjával olcsóbb 2, a Fanboys és a The Spirit.

Szinkronszínészként először a The Clone Wars animációs sorozat Hostage Crisis című epizódjában mutatkozott be, Aurra Sing hangjaként.

2007-ben feleségül ment Kyle Newman rendezőhöz, akivel a Fanboys forgatásán ismerkedett meg. Jaime az InStyle magazinnak úgy nyilatkozott, hogy három gyermeket szeretne. Ezenkívül szeret írni és fotózni.

Projects


The Spirit – A sikító város
2009. január 29. (MO)

Fanboys
2009. február 06. (USA)