Fanfiction Archívum

A régi fanfiction aloldalunkat átköltöztettük ide, ezzel is megkönnyítve az írói vénával megáldott látogatóink dolgát, ugyanis így már nem kell egy külön regisztrációs procedúrán átesni, bőven elég, ha itt, a JediRend.com oldalon regisztrált felhasználók vagytok. Ha ez megvan, nincs más hátra, mint a művek beküldése.

Hogyan küldhetem be az irományomat?

Először is bal oldalon található a Bejelentkezés, beírod a neved és a felhasználóneved, és belépsz. Ha ez megvan, láthatod a Vezérlőpult címszó alatt (szintén itt bal oldalon) a lehetőségeidet. Kattints az Új bejegyzés linkre.

Ekkor betölt egy olyan oldal, ahová egyszerűen csak bemásolod az irományodat. Lesz egy nagy beíró ablak, melynek a jobb felső sarkában két fület látsz. A HTML feliratú fület válaszd minden esetben! Ezután másold be a műved, minden bekezdés között legyen egy sor kihagyás a könnyebb olvashatóság kedvéért, és ha bizonyos részeket ki szeretnél emelni dőlttel vagy félkövérrel, azt is itt teheted meg. A cím helyére természetesen az iromány címét írd be. Ha több fejezetből áll, akkor a cím mellett tüntesd fel, hogy hányadik fejezet. Például: “Csillagok háborúja – 1. fejezet”. Egy bejegyzésbe csak egy fejezetet másolj be!

A beíró ablaktól jobbra találsz egy olyan dobozkát, hogy kategóriák. Keresd meg a Fanfiction nevűt, és azon belül válaszd ki, hogy melyik alkategóriába (általános, romantikus, humor, crossover, vers) tartozik a műved. Amelyik illik rá, arra kattints rá, hogy megjelenjen egy kis pipa a mellette lévő négyzetben.

Miután átnézted az irományodat, és meggyőződtél róla, hogy minden rendben vele, már csak el kell mentened. 12 órán belül valamelyik admin engedélyezni fogja, és ezen a linken már meg is fog jelenni, hogy bárki elolvashassa és véleményezhesse.

Jó írást és olvasást! :)

Ha kérdésed merülne fel a fanfictionökkel és az azokat érintő folyamattal kapcsolatban, a következő címre írj: jedi.rend@gmail.com.

Fanfiction Archívum

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

^^ ;) :wtf: :wow: :star: :sexy: :omg: :love: :love3: :love2: :lol: :kiss: :heart: :ehh: :angry: :angel: :aha: :S :P :D :/ :) :( :$