Találkozunk vasárnap!

Sajnálattal közlöm (nektek sajnálatos, nekem nem 😛 ), hogy holnap hajnalban elutazom Lengyelországba öt napra. Ez azt jelenti, hogy vasárnap este fogok hazaérni. Friss akkor még nem lesz, de mivel nem tudom, hogy hogyan jutok nethez ebben az öt napban, azt tudom megígérni, hogy legkésőbb vasárnap mindenki hozzászólására, e-mailjére válaszolni fogok. 😉

Nem érdemes randalírozásba kezdeni, amíg nem vagyok, ugyanis lesz egy helyettesem, Sisi. Ő fogja holnap kirakni A Köztársaság romjai 4. részét. Én már tudom a címet is, és azt is, hogy miről szól, hehe. 😛 Ti sajnos csak holnap olvashatjátok! Sisi bejegyzésénél lehet majd jelentkezni az ötödik rész megírására, nehogy elfeledkezzetek róla!

Ha nagyon hírhiányban szenvednétek, nyugodtan írhattok ti is saját híreket, ha Sisi úgy ítéli meg, hogy a nyilvánosság elé kerülhetnek, ki fogja őket rakni! Szóval hírírásra fel! Úgy tudtok hírt írni, hogy bejelentkeztek, és a ROTR szekció alatti kis vezérlőpultnál az Új bejegyzés linkre kell kattintani. Ennyi az egész. Nem bonyolult.

Addig is további kellemes nyarat kívánok mindenkinek! Vasárnap találkozunk! :love2:

2 thoughts on “Találkozunk vasárnap!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s