Monster adatlap

A legújabb epizódban, a Monsterben végre bemutatkozott az augusztus óta várt Savage Opress! 🙂 Kicsit megkésve ugyan, de itt a rész adatlapja galériával, szinkronszínészekkel és érdekességekkel, melyekből azt is megtudhatjátok, hogy mit kántáltak szó szerint az éjnővérek! 😉 Az adatlapot ide kattintva tudjátok megtekinteni. Ha pedig meg szeretnétek osztani a véleményeteket a többi rajongóval, látogassátok meg a Star Wars SAGA ide kapcsolódó topicját.

Már jó ideje nem készítettem a részekhez kvízeket, most azonban megjött hozzá a kedvem, de hogy tudjam, hogy érdemes ismét belevágni, itt egy kis szavazás, ahol dönthettek a kvízek sorsáról. 🙂

[poll id=”9″]

13 thoughts on “Monster adatlap

  1. Megint túl rövid volt a 22 perc. Nagyon jó rész volt.
    Az elején még jó az ütem, aztán a közepétől olyan érzése van az embernek, hogy már alig van idő valamire. Így is volt. A vége kész kapkodás.Ha kitaláltak egy ilyen jó story-t, miért kell annak trilógiának lennie? Lenne inkább 4-5 rész, mint tavaly a Geonozis-i történetszál.
    Előre félek, hogy mi fér bele a zárórészbe?
    Mert azért tudni egyet, s mást spoilereket nem kerülők ugye?
    -Savage még bele sem kezdett a tanulmányiba a sötét oldalon.
    -Toydaria-n is fog cirkuszolni.
    -Anakinnal és Obi-Wannal is fog találkozni.
    -És akkor a lényeg, hogy hol marad Ventress boosszúja Dooku-n. Az egy hármas összecsapás lesz, ha minden igaz.
    És mindezt megint 22-percben. Kevés lesz az.
    Inkább kihagytak volna 2-3! politikai epizódot és ezt eresztették volna kicsit monumentálisabbra. Nem értem őket. A rajongóknak tuti, hogy ez tetszik jobban és ezt ők is tudják..

    Kedvelés

  2. Igen, tényleg jobb lett volna ezt szétszedni 4-5 részre, és akkor minden normálisan beleférne, így mindenre csak 1-2 perc fog jutni, és a végén még lesz Opress-Talzin beszélgetés is, amikor ugye szóba kerül megint Maul…

    Egyébként ez a tanítás dolog érdekes, mert én még régi EU-s dolgokból úgy tudom, hogy az éjnővérek Erő-használók, és Opressék is valami ilyen csapat lehetnek, csak ugye a férfi ág. Valami alap szinten biztos tudja már használni az Erőt, de ha nem tudná, az elég furán venné ki magát, mert tényleg ez a pár rész néhány nap, esetleg hét történéseit mutatja be, ennyi idő alatt meg nem tud olyan komoly szinte jutni… Vagy ilyen gyorsan tanulna? Mutatnak két jelenetet, és Opress már el is p.csázza Obit és Anakint…

    Kedvelés

  3. Rohadt jó rész volt de mint a többiek is mondták 22 perc nem elég. Az utolsó beszélgetés nagyot ütött rajtam. Kicsit TFU érzésem lett. ^^

    Kedvelés

  4. Eszter, volt az az izé, amivel felerősítették Opresst. De igazad van, ettől a pár másodperctől nem lesz a tudatunkban, hogy hipp-hopp, olyan erős, mint Anakin és Obi-Wan, sőt, erősebb. Tehát Dooku tanításainak is ott kell lenni. Amúgy én most csak a devaroni jelenetnél éreztem a kapkodást, meg a múltkori résznél, a többinél nem. Na jó, talán a Dooku-Talzin beszélgetések is siettetősnek bizonyultak. (lehet, hogy ez igazából nem három, hanem négy részes sorozat lesz, és az Overlords c. epizód is ide fog kapcsolódni meglepetésből? 😛 Nem hiszem, hiú remény :Đ)

    Kedvelés

  5. [shush] Ez egy saját ötlet a végére. Ugyanis Ventress a Nightsisters végén mondta, hogy holtan akarja látni Dookut, és lehet, hogy ez fog történni, csak Dooku igazából nem halott. Bár ezt Ventress az Erőben érzékelheti, így lehet, hogy tényleg halott, csak Sidious a Coruscanton úgymond feléleszti, mert még nem szabad meghalnia. Vagy valami ilyesmi lesz, esetleg Dooku az Erővel érzékelteti Ventressben, hogy ő halott, majd elmenekül, és Ventress abban a tudatban él tovább, hogy Dooku halott, mivel a Dathomiron nem igazán van HoloNet 😛 De ez csak egy általam kitalált befejezés, ami lehetséges.[/shush]

    Kedvelés

  6. [shush] Ja, és ezzel talán lezárhatnák a Bosszú szálat, mert nem ellenkezik a végkifejlettel, és Ventress is jól elvan a saját világában. Opress meg talán meghal, vagy évekig keresi testvérét, és így Dooku róla is azt hiszi, hogy meghalt, vagy ilyesmi 😛 Elnézést a több kommentért.[/shush]

    Kedvelés

  7. Nem értem mit akarsz ezzel mondani… Dooku miért játszaná el a halálát? Sidious feléleszti? Már megbocsáss, de ezek érdekes teoriák. Azt bizton állithatom, hogy Dooku nem fog meghalni, és megfutamodni sem fog Ventress elől. Ventress fog vagy meghalni, vagy elmenni.(ahogy a képregényben) És ez igaz Opressra is.

    Kedvelés

  8. Szerintem túllőttek a célon (ez lehet a 22 perc miatt is) de nagyon erősre sikerült Opress.

    [shush] Előkerül a semmiből és lenyom egy Jedi mestert a Padawanjával meg egy klón szakasszal együtt…
    Tudom, kapott egy kis mágiát a nővérektől de ezt nagyon eltúlozták. Ennyi erővel maradt volna még egy hétig az az asztalonfekve és kivégzi az összes Jedit egyedül[/shush]

    Kedvelés

  9. Lehet, hogy azért futamodik meg, mert ketten túl erősek ellene (Opress-szel), és valami ilyesmiért. Amúgy a Sidious-feléleszti szál meg nem igazán lehetséges, mivel Sidious Coruscanton tartózkodik mindig :Đ Ja, és még egy ötlet (ami eléggé hülyeség, és gyenge magyarázat) Maul feltámasztására: a faja zabrak, akik nagy fájdalomtűrésre képesek.
    DarkSith: szerintem az a varázslás csak a kezdőlökést adta meg, hogy aztán Dooku még jobban erősítse.

    Kedvelés

  10. Igen, tényleg kicsit túl erős. Ez mostanában lett “gond a star wars-ban. Kicsit újrateremtette Az Erő fogalmát, már az új trilógia is, nemhogy a TCW, meg a videojátékok.
    pl.: -Az öreg Obi, tényleg egy “vén salabakter” mondjuk Dooku-hoz képest, pedig fiatalabb nála. Az új filmekben látottakkal elentétben egy sokkal kiegyenlítettebb és lendületesebb párbajt kellett volna nyomnia Vader ellen. (És most ne menjünk bele ennek filmkészítési korlátaiba, csak a történeti szempontokból vizsgálom..)
    – egy “no name” Jedi, meg Jango egy lövése kivételével bekap vagy 3-at a Geonozis-on.
    Tehát volt már ilyen, hogy harmat-gyengének ábrázoltak Jedit vagy Padawant.
    Mások meg érzésünk szerint túl erősek.
    Opress fejlődése tényleg túl gyors. Én a boszikra fogva lenyelem, de a következő résztől is várok azért valamit e téren.
    De a filmes teljesítménye alapján a Nagy Darth Vader is például sokkal gyengébb mint egyesek itt a messzi-messzi galaxisban. Egyrészt lassú, másrészt Sith villámokra sem képes. Videojátékokat nem veszem figyelembe, tudom, hogy ott szokott villámlani Vader is.
    De ezen aggájainkat vagy félretesszük és üres fejjel gyerekként élvezzük, vagy kénytelenek lennénk ráfogni, hogy sz@r. Amit azért elvakult fanatikusként nem tehetünk meg.
    Inkább kimagyarázzuk, nem? … DE! 😉
    pl.: Az öreg Ben-t a remetelét sorvasztotta, és különben is Luke megmentéséért terelte el Vader figyelmét, és a penge érintése előtti pillanatban már lelkét megőrizve egyesült is az eerővel, méghozzá olyan szinten, ahogy nagyon kevesen. Így megelőzte a legnagyobb Sith-eket, akik az öröklétet hajszolták, mert azt nem kiharcolni kell, hanem kiérdemelni. Ennélfogva erősebb volt Sidious-nál, Dooku-nál stb. 🙂
    Egyesek meg gyengék, még az erő szolgálatában is, mert nem mindenkiben tengnek eléggé jól a midichlorian-ok. Az ilyenek jók statisztának, mint a mostani Knox és mestere, Nahdar Vebb, és egylövéses tehetségek, mint az a geonozis-i akinek most nem tudom a nevét. Na, de leállok, mert tudnám fosni a szót reggeleig..

    Kedvelés

  11. Engem csak az zavart a részben, hogy Savage leszáll a templom előtt, ahol a hatalmas csata dúl tíz klón és tizenkét droid között, a droidokból Opress levág hármat, rámegy a klónokra, közben a doridok hirtelen lemerülnek mögötte, és mindenki fekszik, jön a két jedi, Savage rájuknéz, és kidőlnek, Opress odamegy a templom ajtaja elé, és az épület már be is van véve. Természetesen foghtajuk arra, hogy nem volt idő több harcra a templomnál, de ez így nagyon összekapkodott befejezés volt.
    Amúgy tettszett a rész.
    Szerintem is kevés ehez a három epizód!

    Kedvelés

  12. Kevés a 22 perc. Ezt két dupla epizodban kellett volna levetiteni h élvezhető legyen. Egyrészt a rajongok sokkal jobban élveznék, és mégjobban meglenne a star wars feeling. [shush] Oppresst egyáltalán nem tartom tul erősnek, mivel ventressel még “tuning” nélkül is kemény párbajt vivott, kis abrakadabra és kapunk egy bivalyerős óriást… Am aki előre olvasta a story leirását tudja h oppress meg ventress ketten együtt sem tudja legyőzni dookut, ugyh mégsem olyan húde… [/shush] témát váltva azt h vader gyengének számit igencsak vitatnám. leszámol mindenkivel a jedi templomban személyesen cin dralliggal és rengeteg neves mesterrel és tanitvánnyal. gép rucijánan is elég kemény, bár azt 1 idö volt neki megszokni. leszámolt vagy 12 jedivel egyszerre kesselen, és azok nem vtak kispályások. celeste morne-t is lenyomta. leszámolt a sötét asszonnyal, a kashyykon is alkotott… és blablabla. mondjuk ki h nem kispályás. starkiller neki is ellátta a baját, de ha nem teszi csalodunk a játékban, és kettejük ereje igencsak vetekedet. palpin és rajta kivül senki nem vette volna fel vele a versenyt. emellett vader nem tud villámozni max a rábocsátott villámokat visszairányozni másra. fu-ban sem volt ilyen.

    Kedvelés

Hozzászólás