Újabb halott karakter tér vissza a TCW-ben

Nemrég számoltunk be róla, hogy Liam Neeson ismét Qui-Gon Jinn bőrébe fog bújni, most pedig Dave Filoni újabb színész visszatérését jelentette be. Ő nem más, mint Pernilla August, aki a Baljós árnyakban és A klónok támadásában Anakin Skywalker édesanyját, Shmi Skywalkert alakította. A színésznő elmondta, hogy mint anyának, nagyon sokat jelent neki Shmi karaktere és csodálatosnak tartja, hogy Anakin anyja szerepelhet a TCW-ben. A karakterről egyelőre nincs képünk, se videónk… 😦

17 thoughts on “Újabb halott karakter tér vissza a TCW-ben

  1. Hát. Erre aztán végképp nem számítottam. Visszahozzák az összes halottat a Star Warsból. már csak az kéne hogy visszatérjenek a Genosison meghalt jedik. Bár nekem tetszik hogy láthatjuk ezeket a karaktereket CW-s formában. 🙂

    Kedvelés

  2. Mi az, már mindenki megjelenik? Nagy barna kutya/ majom, aranyember, centrifuga, halottak(Darth Maul, Master Jinn, Shmi)A viccet félre téve, eddig azt hittem, hogy csak a sokkal jobban tudja okosok tudnak visszatérni(Obi van, a kis zöld barátom meg Anakin). Akkor most már Dave Feloni újrarendezi a filmeket 4-6ig? 🙂 Remélem jut idő kimagyarázni majd ezeket, mert ha ilyen kutyául majom futtában lesz három rész másfél perces jelenetekből, akkor megint nagy lesz a hiányérzetem. A végén lehet alternatív lesz a befejezés és ifjú barátunk nem nyiszálja le Dooku fejét, nem megy jediket mészárolni és nem lesz belőle pirítós 🙂

    Kedvelés

  3. Marci CFH, csodálkoztam volna ha nem a te vaskos, becsmérlő soraidat látom.. 1. az a visszatért karakter, akit a gömbben láttunk egyáltalán nem biztos h darth maul volt. talzin még a nevét sem mondta el. ha mégis ő volt még nem találkoztunk vele, és nem tudhatjuk milyen formában fogja oktatni oppresst. qui-gon egy erőlátomásban tér vissza obi-vanhoz, amivel szintén nem értem mi a probléma. shmi skywalker is lehet(sőt nagyon gyanitom) h anakin álmában fog megjelenni. mivel ő nem jedi másképp nem bukkanhat fel. a rendezőknek is van eszük a dathomir-iridonia problémát is frappánsan oldották meg. baromságokat, ami felborit mindent, nem fognak belerakni. egy spoileres hirmorzsábol nem kell messzemenö következtetéseket levonni.

    Kedvelés

  4. Ez szerintem is inkább arra bizonyíték, hogy álmok, látomások részei lesznek ezek a karakterek, melyeket valószínű hőseink manipulálásara használnak a Force-wielder-ek.
    Ez a Qui-gon szellem sem az lesz, aki a Sötét nagyúr c. könyv végén, illetve a Sith-ek bosszúja c. könyv és film végén van.
    Valamiért immár boiztos vagyok benne, hogy nem cseszik el.
    Ventress múltját és az Iridonia-Dathomir dolgot is egész tűrhetően kezelték.

    Kedvelés

  5. Kedves Matya,

    Abszolút nem becsmérlésnek szántam. Mindössze számomra felfoghatatlan, hogy minek bolygatnak olyan dolgokat amik elvileg meg sem történtek a Birodalom visszavág-ig. Jelen esetben a szellem visszatérés dologról beszélek. Ha a Sithek bosszúját láttad vágatlanul, vagy a forgatókönyvet olvastad, tudnod kell, hogy Jinn mester nem képes alakot ölteni mint később Obi-van. Ha álomban/látomásban tér vissza, akkor se lenne jó húzás túl nagy jelentőséget tulajdonítania a jelenetnek. A karakterek jellemfejlődését ismerjük(ezért nem is kéne mahinálni vele túlságosan), kivéve Ahsoka-t, tehát ebből az okból nem értem a dolgot, mármint nyilván nem csak köszönni ugranak be egy jelenet erejére a halottak. Mert ha most is válaszút elé ér Anakin és a jó oldalt választja, azzal az egész Sithek bosszújában mi a fenét csinál? 🙂
    Ez a fickó a gömbben meg ki más lenne mint Maul? Újabb titkos tanítvány? Vagy klón? Hát ezek azok a dolgok, amik egy nagyon jó történetet számomra tönkretesznek. Lehet, hogy a Star Wars univerzuma még sok lehetőséget nyújt és rengeteg dolgot lehet még kitalálni, de ne essünk át a ló túloldalára és ne csináljunk már belőle egy zs kategóriás filmplusz sorozatot. És bizony mert valamire az van írva, hogy SW még lehet egy rakás …. (jaj, itt nehogy azt hidd, hogy a sorozatról beszélek), nem kell tőle egyből hasra esni . Én nem szeretném ha nem így volna és pozitívan csalódnék. A legjobb lenne ha hűek maradnának a hat film szelleméhez.

    Szép napot mindenkinek!

    Kedvelés

  6. Ezzel egyetértek. Egyenlőre még nem estek át a ló a tuloldalára, és reméljük nem is fognak. Csak én alapbol ugy állok hozzá h jo lesz, és nem rontják el. Am lehet h qui-gon nem tud szellem alakban megjelenni mint yoda vagy obi-wan, viszont egy erőlátomás megint más dolog.. Sztem semmi nem akadályozza h abban szerepeljen. De sztem csolinak lesz igaza, és a force wielderek okozzák ezeket a látomásokat h manipulálják anakinékat.

    Kedvelés

  7. Nem biztos, hogy manipulálni akarják őket, hanem megmutatni, hogy a hozzájuk közel állók hogyan vélekednének. Obi-Wannak Qui-Gon, Anakinnak az anyja (ha Padme még a kettőben emghalt volna, akkor biztos ő is megjelenne), mivel biztos választ vár. Viszont a háromban teljesen más, mert ott csak Padmet akarja védelmezni, ezért tér át a Sötét Oldalra, hogy kitanulja azt a taktikát. Hogy azután mit csinál, miután megölte, az már az ő dolga. Biztos megvárja, hogy a fia felnőjön, és ketten uralják a Galaxist, és addig is a Birodalomban nagy hírnevet és hűséget szerez magának :Đ Nekem ez az elméletem, tehát visszakanyarodva ide, szerintem nem épp manipulálni akarják, hanem megmutatni az ő gondolataikat. Az, hogy Anakin itt is válaszút előtt áll, lehet, hogy a középutat választja, mert igazából a rosszat választaná, deaz anyja lebeszéli :Đ Vagy ilyesmi…
    Amúgy más téma: az Altar of Mortis (Mortis oltárja) nem lehet, hogy az a hely lesz, ahol Ahsoka és Anakin egy sárkánnyal küzs majd meg? :Đ Vagy az, ahol Obi-Wan találkozik Qui-Gon szellemével, miközben Ahsoka ott fekszik ájultan mögöttük, és utána meg Obi-Wan azt a fénykardot markolja…?

    Kedvelés

  8. Ja, és majdnem igazam lett, hogy szinte minden filmes szereplőt megjelenítenek a TCW-ben xĐ Még Jango Fettet is, csak őt a klónjai képében :Đ Gondolkozzunk, hogy ki halt még meg… Buckalakók? :Đ Owen Lars-ot is láthatjuk még. Esetleg Watto? őőő… ki van még?

    Kedvelés

  9. XD Jango Fettet nem akarják vissza hozni? ^^ Amúgy örülök ennek a hírnek és nagyon jó dolognak tartom hogy vissza hoznak karaktereket mert így a kicsik legalább tudják hogy kik voltak:) :angel:

    Kedvelés

  10. Bocsánat hogy még egyszer írok de eszembe jutott hogy lesz olyan rész is ahol a jövőbe pillant bele Anakin. Esetleg lehet hogy látjuk majd Lukot és Vadert is ? 🙂 Majd meglátjuk:)

    Kedvelés

  11. Spoiler a 315-höz!
    [shush]
    Nos nem toltak el semmit a 315-ben.
    Látomások voltak és a Fiú keltette őket, ha jól vettem ki.
    És poén, de Qui-gon-t és Shmi-t is lenyomta nekem Ahsoka-é!
    Nagyon monumentális és jó rész volt, kicsit Pandora-klón bolygóval.
    [/shush]
    Várós a folytatás!

    Kedvelés

  12. Na megnéztem, de sok fura dolog van amit nem vágok.
    [shush]
    azt nem vágtam season 3 előzetesben volt olyan h. a Son harcolt obi wan ellen, ez a jelenet kimaradt?
    Mert itt a végén elhagyjáka bolygót és nem volt benne ilyen jelenet :/
    Kimaradt jelenetre meg voltmár példa.

    -amúgy kicsit fura nekem h Anakain itt ilyen godlike lehetne, azt a filmekben mégis simán átáll a sötét oldalra és hm. szal a filmekben nem tűnik olyan erősnek ( közel 30 percig bénázik obi wannal és lesem tudja győzni. Erővillámokhoz köze sincs stb.)[/shush]

    Kedvelés

  13. Varbaro!
    Itt azért kicsit másról volt szó.
    [shush]
    Itt arról volt szó hogy a kiválasztott HOGY TUD BÁNNI az erővel.
    Hogy mindkét oldal tulajdonságai megvannak benne.
    És az Apa a Fiú meg a Lány, itt nem egyszerű szereplők, hanem ők maguk az Erő és a bolygólyuk is. Ráadásul az sem egyszerű bolygó ugye.
    És Anakin Obi tanácsára használni kezdte a bolygót (a környezetét a Fiúval és a Lánnyal együtt) hogy segítsen mindkét barátját megmenteni.
    És ez az amire egy átlag Jedi vagy Sith nem lett volna képes.
    A kettősség nélkül itt egy Jedi vagy egy Sith csak egy valaki tudott volna megmenteni.
    Ilyesformán a tesztből bizon látszik, hogy Anakin a “Chosen One”.
    És ez rendben is van így, mert tudjuk róla, hogy a jó oldalon kezdi sötét vonásokkal, majd a gonoszoknál folytatja útját, s végül teljesen jó lesz. Az ő és az erő egyensúlya tökéletes. 🙂
    [/shush]
    Az Obi-Wan elleni párbajban pedig dühtől elvakult Sith-ként saját önhittsége győzte le. Obi még volt olyan lovag is hogy figyelmeztette előre, de az sem segített. Kiharcolta magának a vereséget, de a párbajban végig ő dominált a ha emlákszünk.

    Kedvelés

Hozzászólás