A Birodalom örökösei – évfordulós borító

Pár hónappal ezelőtt számoltunk be róla, hogy 2011-ben, azaz idén megjelenésének 20. évfordulója alkalmából ismét kiadják Timothy Zahn A Birodalom örökösei című regényét (természetesen az USA-ban). Az új kiadás tartalmazni fog egy bónusz novellát is, melynek középpontjában nem más áll, mint Thrawn. A novella a Crisis of Faith címet kapta. A kötetnek pedig elkészült a végleges borítója, ezt lentebb láthatjátok. Mit gondoltok róla? 🙂

9 thoughts on “A Birodalom örökösei – évfordulós borító

  1. Egész jól néz ki ez A Birodalom örökösei borító.
    Vajon Zahn átjavítja benne a dolgokat, hogy a prequelhez igazodjanak?

    Magyar kiadás? Már volt kettő is. A Szukits nem vállal be egy harmadikat.

    Kedvelés

  2. Átjavitja a dolgokat? Nem csak a boritot változtatták meg, és hozzácsaptak egy novellát? Amugy egyetértek sturmdranggal, a legjobb trilogia ami a 6. rész utána játszodik. Nekem személy szerint az utolso parancs a kedvencem.

    Kedvelés

  3. Nekem az előző borító jobban tetszett, de ez viszont kissé ünnepélyesebb, tehát erre az évfordulóra tényleg ez illik :Đ És tetszik is 😉 A novellát meg el akarom olvasni! >) És nekem is ez a trilógia tetszik a legjobban az összes közül (no, az eredetin, és az előzményen kívül :P)

    Kedvelés

  4. Megvannak a Szukits-os Sw címek.

    A következő kötetek várhatók az elkövetkezendő években:
    Drew Karpyshyn: Rule of Two
    Drew Karpyshyn: Dynasty of Evil
    Michael A. Stackpole: I, Jedi
    Sean Williams: The Force Unleashed
    Joe Schreiber: Death Troopers
    Sean Williams: The Old Republic – Fatal Alliance
    Paul S. Kemp: The Old Republic – Deceived
    Sean Stewart: Yoda – Dark Rendezvous
    Matthew Stover: Luke Skywalker and the Shadows of Mindor
    Michael Reaves and Steve Perry: Death Star
    Timothy Zahn: Allegiance

    A jelenlegi állás szerint ez lesz a megjelenési sorrend is.
    Pontos időpontok még nincsenek.

    Kedvelés

  5. Jó könyveket választottak. Minden érából van egy kicsi. Reméljük, haladnak vele és évente kiadnak legalább 3-4 kötetet (nem lehetetlen, csak legyen rá kereslet).

    Kedvelés

  6. Olyan jó lenne, ha ez mind egy év alatt jelenne meg. ^^ Tudom, hogy álomvilágban élek, de akkor is jó lenne. Pont tegnap néztem, hogy USA-ban mi minden fog megjelenni idén. Hát ennyi legalább megjelenik egy évben, jó, nem mind regény, meg van ami már régebben megjelent kemény borítóval, most meg puhával…

    Most nézem, hogy a Deceived is a listában van, azért az eléggé új… A legjobban mégis a Death Troopersnek örülök, mert így később lesz esély a Red Harvestre… Meg azért a többit is várom, szeretek olvasni. TFU is jó lehet.

    Kedvelés

Hozzászólás