Rajzverseny az Order66.hu támogatásával

Ismét játékra szeretnénk invitálni minden kedves Star Wars rajongót! Ezúttal egy rajzversenyről van szó, melynek témája természetesen a The Clone Wars. Csak és kizárólag saját kezű alkotásokat várunk, tehát fotómontázsokat ne küldjön senki! Két kategóriában lehet nevezni, ezek a következőek:

  • Hagyományos rajz (ceruza, toll, festék, tus, stb.)
  • Digitális rajz

A rajzokat érdemes postán elküldeni (a digitális rajzokat kinyomtathatjátok és ugyanúgy postára adhatjátok), mert aki postán küldi el a munkáját, az egy 300 Ft értékű order66.hu kuponnal lesz gazdagabb! 🙂 A beszkennelt hagyományos rajzokat és a digitális munkákat a rajz@order66.hu címre küldhetitek be!

A következő postacímre várjuk a pályaműveket:

Czegle és Társa Bt.
ORDER66.hu
5624 Doboz
Kinizsi u. 16.

Minden kategóriában egy-egy nyertest fogunk hirdetni, az ő nyereményük egy póló és egy 2000 Ft értékű kupon, amit az order66.hu oldalon válthatnak be. A beküldési határidő 2011. március 16. 24:00. A beérkezett művek fel fognak kerülni a galériába, és szavazás fogja eldönteni, hogy ki a nyertes, a szavazás egészen 2011. március 31-ig fog tartani.

A beküldött pályaművekhez adjátok meg a következő adatokat: név, e-mail cím és életkor. Nevezési díj nincs. Egy pályázó több alkotást is leadhat, minden kép külön versenyez, tehát az alkotás lesz díjazva, nem az alkotó!

Sok sikert kívánok mindenkinek! 🙂

Ha esetleg nincs ötletetek, érdemes megnézni a hivatalos oldal rajzolós segédleteit. Ezekkel lépésről lépésre rajzolhatjátok meg kedvenc karaktereiteket, mint például Qui-Gon Jinn, Ahsoka, a Mortis-trilógiában megismert Lány, Savage Opress, Cad Bane, Shaak Ti és még hosszasan sorolhatnám… 😉

32 thoughts on “Rajzverseny az Order66.hu támogatásával

  1. És a beküldött rajzokat viszont lehet látni még ebben az életben? Mert én szívesen beküldenék 1-2 rajzot, ha tudom, hogy utána épségben visszakapom. Elvégre nem azért szenvedtem velük napokig, hogy csak úgy megváljak tőlük. 😛

    Kedvelés

  2. Razool:
    Természetesen, ha kéred akkor visszküldöm a rajzodat. Csinálok róla egy másolatot, és a kuponnal együtt visszaküldöm a címedre!
    Ha megfelel és elküldöd az alkotásod, akkor ezt külön írd oda, hogy kéred az eredeti rajzodat visszaküldeni!

    ÜDv:

    Czegle Zsolt
    ORDER66.hu

    Kedvelés

  3. Valószínűleg hülye kérdés, de még soha nem adtam fel így semmit, úgyhogy érdekelne:
    Egy A2-es méretű rajzot hogy lehet úgy feladni a postán, hogy ne kelljen összehajtani a lapot?

    Kedvelés

  4. Veszel egy hozzá passzoló borítékot. 🙂 És azt hiszem lehet venni rá matricát, hogy ne hajtsák össze, vagy ha nem, akkor írd rá.

    Kedvelés

  5. Razool:

    Szerintem tekerd össze, ha ez lehetséges, és beleteszed egy erre való hengerbe. A tervrajzokat, meg térképeket szokták ilyenben küldözgetni. Ha nincs ilyen henger, akkor egy kartonból csinálhatsz hozá.

    Esetleg ha be tudod scanelni jó minőségben, akkor úgy is leadhatod!

    Helyileg hl vagy az országban?

    Üdv:

    Czegle Zsolt
    ORDER66.hu

    Kedvelés

  6. Vettem hozzá passzoló borítékot, már csak azt nem tudom, hogy ezt levélként, vagy méretéből adódóan csomagként kezelik-e. Mert így nem mindegy, melyik postán adom fel.

    Szkennelni sajnos nem tudok, ezért is döntöttem a levél mellett.
    Egyébként budapesti vagyok.

    Kedvelés

  7. Razool: ma megérkezett a rajzod! Nagyon tetszik mindenkinek, aki eddig látta!!
    Holnap beszkenelem, és felrakjuk a galériákba!
    Kéred vissza, vagy maradhat nálam?

    gold: a fotómontázs olyan kép, amit nem Te rajzolsz mg, hanem fotókból vágsz össze. Ez most kimondottan rajzpályázat, ezért csak olyan műveket várunk amelyek egyéni alkotások!

    Üdv:
    Czegle Zsolt
    ORDER66.hu

    Kedvelés

  8. Igazság szerint, szeretném visszakapni, ha megoldható. De a rajzzal együtt elküldtem egy kis papírt, amire rá is írtam az adataimmal. 🙂

    Kedvelés

  9. Elküldtem 3 rajzot.Viszont szokásához híven hülyéskedett a freemail,úgy hogy ha látja a fórumot aki ezt intézi, lehetne vissza igazolni esetleg, vagy itt szólni hogy megérkezett e a levél?A végén elveszik az éterben:)

    Kedvelés

  10. Sajnos az illetékesek nem olyan szerencsések, hogy 3-kor vagy 4-kor végeznek a kötelességeikkel, és egyből a gép elé tudnak ülni. Nem kell aggódni, még bőven 17-e van.

    Kedvelés

  11. Sziaztok,

    először is elnézést kérek a jogosan türelmetlekedőktől, és NAGYON_ SZÉPEN köszönjük minden Pályázónak a leadott rajzokat.

    A pályaműveket szavazásra bocsájtjuk, és Ti dönthetitek el, hogy ki lesz a győztes.

    Mától, azaz 2011.március 21.-től lehet a beadott pályaművekre szavazni. A szavazás 2011.április 3.-n éjfélkor automatikusan lezárul.
    Mindenki többször is szavazhat, de kategóriánként, naponta csak 1 szavazatott fogadunk el mindenkitől. A szavazatokat az ORDER66.hu honlapon a Pályázat menüpont alatt lehet leadni.

    Ezen a linken direktben eléhetitek a szavazást :www.order66.hu/index.php?menu=palyazat

    Az eredményeket 2011.április 4.-n este a Jedirend.com oldalon tesszük közzé!

    Várjuk a szavazatokat!

    Az ERŐ legyen Veled!

    Üdvözlettel:

    Czegle Zsolt
    ORDER66.hu

    Kedvelés

Hozzászólás