The Citadel videó

Ne haragudjatok, hogy kimaradt ez a pár nap, pedig rengeteg tervem volt, hogy mit fogok frissíteni, de közbejött egy kis betegség. Most igyekszem pótolni a lemaradást, facebookon már biztos sokan láttátok a Valentin napi érdekességet. 😉 A facebookos játékunkról se feledkezzetek meg, már 107 rajongónk van, egyre csak közeledünk a 200-hoz, és akkor sorsoljuk a képregénykönyvet!

És akkor térjünk is a lényegre: újabb videó jött ki a The Citadel című epizódhoz, melyet most pénteken fognak levetíteni. Emlékszem, mennyit agyaltunk anno, hogy vajon kiket fagyasztanak karbonitba, hát most már teljesen egyértelmű a dolog. 😉 Rajongásunk legfőbb tárgyáról képet is mellékelnék. ^^

12 thoughts on “The Citadel videó

  1. Hát igen…írták hogy a MORTIS trilogiával új dolgokat akartak felhozni(ami sikerült is és nekem tetszett) Ezzel a trilógiával(amiről én eddig azt hittem hogy csak egy szimpla rész lesz…) Meg a régi klasszikus sw dolgokat akarnak előhozni….ami mondjuk nem feltétlenül jó szerintem….Azaz tarkin tetszik, de hogy ezt a random széntömbbe fagyasztást előhozni…:S ez megint csak kutyulja a dolgokat.Pedig már bízom benne hogy jól fog elsülni ez az egész sorozat.Főleg hogy darth revanékat kihagyták belőle csakazért hogy stimmeljen minden amit eddig mondtak az erő meg a halott sithek jedik természetéről, pedig nagyon érdekes lett volna..mindenesetre a karbonit tömbökön kívül minden más elég jónak tűnik a részben úgy hogy várom ezt is nagyon.

    Kedvelés

  2. Remélem is, hogy tudják! Tönkre ne tegyenek valami régi mítoszt, vagy valami.
    Együtt aggódok ANMA-val; a karbonit-fagyasztás nem ember hibernálására való a Birodalom visszavágban.
    Most meg a következő részben kb 4-6 embert direkt egy küldetés miatt beletesznek. Anakint is, pedig jó pár év múlva azért próbáltatja ki Han-on, nehogy kárt tegyen Luke-ban a technika. Szóval megint rezeg a léc! Kíváncsi vagyok megoldják-e?
    De hogy képzeljük el a megoldást? (kimagyarázást)
    -valaki elejt egy mondatot, hogy ez itt a human-carbon-freezing-chamber,
    de amott van a sima carbon-freezing-chamber, szóval mindenki vigyázzon melyik ajtón megy be, mert utóbbiban egy ember meghalhat.
    -és érdekes, hogy egy Ugnaught(kismalac) kezeli a technikát, szóval ez a dolog fajának sajátja? régen azt hittem, hogy ők csak csicskák Lando telepén.
    Szóval érdekel.
    Szerintetek gondoltak rá, hogy ez ellentétes a Birodalom visszavág szén fagyasztás elméletével?

    Kedvelés

  3. Most bemásolom azt amit Darth Sky írt nemrégiben az swsaga-n:

    Elküldve: 2011.02.15 01:05

    Az előzetesben látott fagyasztós momentum pont hogy az Ep5-ben látottak alá dolgozik. Ott Vader le akarta fagyasztani Luke-ot, hogy gond nélkül Palpatine elé vihesse. Mivel a klónháborúkban maga is részese volt egy ilyen hibernáló eljárásnak, okkal gondolhatta, hogy bevált módszer. Lando azonban elbizonytalanította azzal, hogy AZT a bizonyos berendezést, ami Clound Cityben volt, CSAK szénfagyasztásra használták, egy élőlény fizikai épsége nem volt garantált. Vader nem akart kockáztatni, mivel egyrészt Palpatine foglyáról, másrészt a saját fiáról volt szó, ezért meg akart bizonyosodni a berendezés alkalmassága felől.

    Kedvelés

  4. Norbi:
    Most negatív leszek:
    Ez a szöveg egyezik a zárójelbe tett fentebbi szóval amit írtam;
    “kimagyarázás” – egy az egyben AZ!
    Én is jó vagyok benne, de már kicsit unom.
    Ti meg biztos engem, de a részt nem látva egyelőre azt mondom, megint
    elvettek egy patront a klasszikus trilógiából.
    És nem tőlem, hanem a gyerekemtől,akivel esetleg sorba meg tudnám nézetni már az addigi “teljes story-t”.
    De egyre inkább úgy gondolom, hogy készítési sorendben kell megnézni a star warst, mert a prequel is elveszi az “én vagyok az apád” katarzist sajnos.

    Kedvelés

  5. Héé…számomra mindig is egyértelmű volt hogy készítési sorrendben kell nézni…Az új részek neve előzmény trilógia…azt utólag kell nézni mint előzményeket, és az ott lévő utalásokat akkor értjük ha már láttuk a régi trilógiát…..a sima cw az pl mehet a második mozi után, bemutatja grievoust, felvezeti a harmadik epizodot, de ez a 3d sorozat ez…ilyen ha már ismerjük a star warst akkor ilyen hétvégenkénti sw történet..az egy dolog hogy sok 8 éves nem is látta az eredeti sw t, és szerte a neten kérdezgetik a darth vader theme re h “miez mer’ tök jó’ hangzik” Amúgy legyen mellette is egy érdekesség…ha csak széntömbök fagyasztására használják, miért van rajta ilyen életjel figyelő monitor? merthogy Lando ott nézi meg hogy minden rendben van e han ékkal..Lehet igaza van a sok “csatát akarok” embernek, és most hagyni kéne a sok erőltetett utalást meg újdonságok behozását és csinálni pár háború központú részt.Megvan a delta osztag MODELLJE, bedobják őket pár szikla meg droid közé, és simán összedobhatnának egy részt ami a legtöbb embernek tetszik.Meg amit már mondok egy ideje, mielőtt tök új bolygókat terveznek meg modelleznek le,legyen meg a a hailfire droid, nagypókdroid, köztársasági tank, v szárnyú vadász(kedvencem..) At ap lépegető, klónszállito lépegető stb…aztán nem kellene ilyen karbonitos dolgokat előhozni ami legtöbbször csak ellentmondásokat szül:S ui. Mi ez az új trIológia szó? Egyre többhelyen látom elírva így a trilogiát:S

    Kedvelés

  6. Csoli! Remélem nem állsz be az okoskodók sorába. 🙂 Akik a fagyasztás ellen érvelnek, mert nem logikus, azok beleképzelnek valamit, amit soha senki nem mondott. És ebben a kérdésben se érdemes a szinkronra támaszkodni mert félrevezető. Érdemes arra alapozni ami valóban elhangzott a filmben. Darth Sky tökéletesen leírta, Te is elismered. Akkor ezen miért kell mégis erőlködni?

    Kedvelés

  7. Anma! Amit írsz az pont azt bizonyítja, hogy régebben használhatták azokat a tömböket emberek fagyasztására is! Ha csak szénfagyasztásra használták akkor minek rá életjel-szenzor? Át lett alakítva a náluk használatos cucc, mert oda az kellett a szenzort pedig rajta hagyták.

    Kedvelés

  8. Nem lehet, hogy Lando csak füllentett Vadernek (!), hogy csak szénfagyasztására használják? Ugyanis volt-szerencsejátékos, bár Vadert nem hiszem, hogy át lehet ilyennel verni. Mivel barátairól van szó (mármint Landonak). És Vadernek meg sok mindenen kavaroghatott a feje, hogy mit csinál Luke-kal, hogy csinálja, így félre lehetett vezetni xĐ Bár nem hiszem. Tehát ez a kommentem értelmetlen, de csak azért is rányomok a Mehet gombra xĐ
    Életjel jelző meg miért ne lehetne rajta, hogyha egy-két bogár beleszökik, akkor jelzih, gyo van benne valami xĐ Bár ez is hülyeség.
    Bane és Revan? Én szívesen láttam volna őket, bár én is irogatok, és az egyik részembe beletettem volna Bane-t, de most egy soha el nem készülő TCW-s regényembe teszem xĐ
    Én Odynak adok igazat, hogy Felhővárost Lando nyerte, és biztos egy csomó cucc kellett, meg minden, így még csak vette ezt a berendezést, esetleg Fekete Piacon. Tehát azt miért szedték volna le, ha nem fogyaszt sokat? :Đ

    Kedvelés

  9. ody: ööh igen, nem is írtam olyat hogy az életjel jelző az a mostani dolog ellen lenne..
    De mégis piszkálja a csőrömet hogy “de nagyúr, ezeket csak szénfagyasztásra használjuk,egy ember meghalhat benne” vagy ilyesmire emlékszem..Na mind1,csak ha beleteszik ezt akkor ne pont anakinékkal hanem pl egy másik jedivel..csak ennyi:S

    Kedvelés

  10. Anma. Vader az EPV -ben simán lefagyasztja Luke -ot, ha nem szól neki Lando. Nekem ebből úgy tűnik, hogy Vader tisztában volt vele, hogy ezek a kamrák hibernációra is alkalmasak.

    Kedvelés

Hozzászólás