Shadow Games – Borító

Idén októberben fog megjelenni Michael Reaves és Maya Kaathryn Bohnhoff Shadow Games című regénye (a munkacím Holostar volt), melynek megjelent a végleges borítójáról egy kép és egy rövid tartalom is. A borító illusztrációját Scott Biel készítette.

Javul Charn a galaxis legnépszerűbb popsztárja – és a Xizor herceg vezette Fekete Nap nevű bűnszövetkezet egyik erőszakos hadnagyának szökevény menyasszonya is. Nem sokkal azután, hogy Dash Rendar Javul testőrének szegődik, rájön, hogy a nyíltság nem éppen Javul erőssége – és a halál gyakori vendég a turnéján.

A holttestek felfedezése és egy azonosítatlan hajó támadása között Dash és másodpilótája, Eaden Vrill megpróbálnak rájönni arra, hogy ki és miért akarja meghiúsítani Javul turnékörútját. Amikor Han Solo váratlanul csatlakozik Javul turnéjához, a tét még magasabbra emelkedik. Most Dash, aki már régről ismeri Hant és Xizor herceget is, követi az ösztöneit, a felfedezéseit és Javult egy olyan világra, ahol életben maradni is veszélyes!

Remélem, dalszövegek is lesznek benne! 😉

13 thoughts on “Shadow Games – Borító

    • Jó lenne, ha a Szukitsnál olvasnák az oldalt, és látnák, hogy melyik regények érdekelnek minket, és azokat jelentetnék meg. Tudom, álmodik a nyomor. ^^

      Kedvelés

  1. Azért még várjuk meg, mi jelenik meg a SW könyvek közül. Mert történt már olyan, hogy beharangozta – azt hiszem a Minerva – kiadó, hogy kiad több SW könyvet is. Sőt elő lehetett rájuk fizetni. Aztán nem lett belőle semmi és visszafizették a pénzt…

    Kedvelés

  2. A Minerva azért nem hozhatta ki a Star Wars könyveket, mert a Lucas Books a felnőtt regények kizárólagos magyarországi kiadójának a Szukits-ot nevezte meg.
    Ha a Szukits nem megy tönkre, és ha a Pro-Book, vagy más kiadó nem kavar be, akkor jönnek a könyvek.

    Kedvelés

Hozzászólás