Péntek esti chat party a Jedi Renden!

Igen, jól olvassátok a címet, holnap este 19:00-tól indul itt, a Jedi Rend oldalán az első hivatalos chat party, ahol minden érdeklődőt nagy szeretettel várunk!

Az ötlet drága honlapalapítónk, Eszter fejéből pattant ki, aki már ma is szeretett volna egyet “rendezni”, ám nem mindenki találta meg a chatet, mivel nem a megszokott bal oldalin ment volna a dolog. Ezért készítettem egy tutorialt, azaz útmutatást, hogy mindenki megtalálhassa, aki részt kíván venni. (Kattintsatok a képekre, így ki tudjátok őket nagyítani.)

1. lépés: az oldal alján találtok egy toolbart, melyen található egy Join chat ikon. Katt rá.

2. lépés: ekkor felugrik a chat ablak, de ezzel még közel sincs vége a dolognak, ugyanis választhatunk, hogy a MySpace, Twitter vagy Facebook fiókunkkal szeretnénk bejelentkezni. Aki viszont egyikkel sem rendelkezik, vagy nem akar velük bejelentkezni, az a “Don’t have one?” felirat melletti rubrikába írja be a nevet, mellyel részt akar venni a beszélgetésben, majd kattintson a “Go” ikonra, és kész is vagyunk 🙂

Tehát holnap 19:00-tól várunk mindenkit a chatre egy kis baráti beszélgetésre 🙂

9 thoughts on “Péntek esti chat party a Jedi Renden!

  1. öö hát erről lecsusztam, sajni nem nézem olyan rendszeresen az oldalt 😛
    de sosem tudtam (eddig) h ez az alsó sáv miatökömre is jó :p

    Kedvelés

  2. Nagyon jó volt tegnap este a chat! 🙂 Nem titkolt szándékunk, hogy hagyományt teremtsünk, úgyhogy ha minden igaz, jövő hét pénteken is lesz party (de erről időben tájékoztatni fogunk mindenkit), aki tegnap nem tudott jönni, annak lesz még alkalma! 🙂 És nagyon örülök, hogy tegnap is már ilyen sokan voltatok!

    Kedvelés

Hozzászólás