Star Wars Insider már itthon is

Most bukkantam rá a hírre, ami igencsak jó kedvre derített. A Star Wars Insidert mostantól a világ szinte minden egyes országába kiszállítják! Igen, még kis hazánkba is, Magyarországra! Ugyan semmi extrát nem kapunk, sőt, még drágább is, mintha az USA-ban élnénk, de évente mindössze 69.99 dollárért lehet saját példányunk a hivatalos Star Wars magazinból. Ide kattintva már elő is fizethettek! 🙂

20 thoughts on “Star Wars Insider már itthon is

  1. Nagy valószínűséggel nem veszem, túl drága nekem.
    Szerintem nem sokáig lesz nálunk kapható. Nagyon drága, ennyiért nagyon kevesen veszik majd.

    Kedvelés

  2. Nem hiszem, hogy kivennék Magyarországot a többi ország közül, biztos akadnak majd olyanok, akik előfizetnek rá. Ez nem olyan, mintha elkezdenék magyarul nyomni, vagy ilyesmi…

    Kedvelés

  3. Én nem hiszem el a következő mondatot: Magyarországon is megjelenik. 🙂 Bár elég drága. 😦 Remélem valaki megveszi és felrakja netre. XD

    Kedvelés

  4. Nem fog megjelenni Magyarországon az újságárusoknál. Csak elő lehet rá fizetni, és kiszállítják arra a címre, amit megad az ember. És ez azért újdonság, mert eddig nem szállítottak ki Magyarországra.

    Edolas: eddig is minden rész fent volt neten, a nemrég belinkelt Darth Malgus sztori is az Insiderből van például.

    Kedvelés

  5. Nemtudom lehet e kérdezni ilyet itt, de scannelt verziót neten meglehet találni valahol? Merthogy igaz,egy szegény egyetemistának nem telik 2500 ft os újságra:D

    Kedvelés

  6. Próbáltam képregényt leszedni arról az oldalról csak arra nem jöttem még rá milyen formátumba tudom elolvasni. Véletlenül nem tudtok olyan oldalt angolúl tudok olvasni csak csak pl. úgy mint a Hálózsákon?

    Kedvelés

  7. jujj “angolÚl”
    Simán winrarral megtudod nyitni a cbr fájlokat.De sok ingyenes képnézegető is van hozzá, ez a megszokott képregény formátum gépeken.

    Kedvelés

  8. Nem most először kapható nálunk. Én néhány évvel ezelőtt megrendeltem a starwars.com-on. Valami akció volt és ha jól emlékszem, akkor kb 10000-ből kijött az egy éves előfizetés postával együtt. Aztán valamilyen furcsa okból mindig Kanadából postázták.
    Nekem összességében nem tetszett az újság, ezért később el is adtam mindet a vaterán. Én azt vártam, hogy majd jönnek a novellák és az olyan leírások, mint a régebbi számokban a Sithek, a Mandik vagy éppen Grivous története. De azon az éven egy ilyen sem volt. A háttérinformációk meg az interjúk meg engem nem érdekelnek. A sok reklám is zavaró volt. A hírekért sem érdemes megvenni, mert a megjelenés után 5 perccel minden fent van a Wookieepedián. A képek viszont jók voltak, sok, nagy és jó minőségű. Bár én ezzel is úgy vagyok, hogy óriás képek helyett inkább olvasnék valami szöveget. A kézbesítéssel sem volt semmi gond. Szerintem arra számítottak, hogy sokáig tart míg ideér, ezért előbb feladták. Én meg mindig megkaptam a borítón feltüntetett hónapot megelőző hónap végén. Pl a AUG/SEPT már június végén megjött.

    Kedvelés

  9. Néhány hónapja pedig nézegettem az előfizetést, és nem volt ott Magyarország… Lehet, hogy régebben lehetett rendelni, de az utóbbi időben nem hiszem.

    Kedvelés

Hozzászólás