TOR – E3 Cinematic Trailer

A készítők egy újabb előzetessel kedveskedtek nekünk, azt hiszem, hogy nem is kell különösebben hozzáfűzni semmit, nézzétek meg, még én is kivártam azt az egy órát, amíg betöltött, és nem tudom az általam ismert jelzőkkel jellemezni ezt a néhány percet. 🙂 (Nem azért, mert annyira rossz, hanem azért, mert annyira jó. 😉 ) Ti mit gondoltok róla?

10 thoughts on “TOR – E3 Cinematic Trailer

  1. Az eddigi legjobb előzetes. Minden nagyon csodás benne.
    Nem túl eredeti, de engem egyáltalán nem zavar, míg látványos és szórakoztató dolgot kapok cserébe. Ez pedig valami állati jó!!!
    Alig várom már, hogy a regényeket is olvashassam magyarul.

    Kedvelés

  2. Igen,sőt az se biztos, lehet még tovább csúszik…Nemtudom ,amekkora rajongója voltam a kotornak ez nem győzött meg.Hihetetlen szépek a trailerek csakhogy-Mint már kifejtettem úgy tűnik nekem hogy fogtak pár elemet a filmekből–klónpáncél, fénykard,lépegető-megváltoztatták a stilusukat hogy ne legyen star wars hangulatú és most olyan a hatása mint egy b kategóriás sw másolat filmnek…A kotor ezzel ellentétben új féle páncélokat droidokat hozott, de érezni lehetett hogy az sw világában vagyunk.Én kihagytam volna ezeket a szinte tlejes egészében klónpáncélokat,meg a jango fett szerű embereket a páncél mögött.. Nem beszélve arról hogy az ingame grafikában túlméretezettek a fénykard markolatok és olyan…bután néz ki az egész…Az nyugtat hogy havi díjas lesz így esélyem se lesz kifizetni.Helyi busz bérletre is külön gyűjtenem kell..Mégvalami-néztem youtubeot, egyéb oldalakat, minden második comment az hogy miért nem ilyen a tcw.Egyszerű-bár grafikailag tényleg amatőr szinten áll még mindig sok helyen ,egy cartoon networkös sorozat büdzséjéből heti 22 perc ilyen minőségben lehetetlen.A tapasztaltabb animátorok meg nyilván többe kerülnek stb.Bár nagy része sikkasztás volt, gondolni lehet arra hogy másfél milliárd ft ból milyen lett a kis vukk..

    Kedvelés

Hozzászólás