TCW 4. évad: Új információk

Új információk láttak napvilágot az ősszel képernyőkre kerülő 4. évadról. Az információkért köszönet Darth Sky-nak! 🙂

  • A 4. évad 1-3. része javarészt a víz alatt fog játszódni, méghozzá a Dac-on.
  • A bolygó Ackbar otthona, így ő is fel fog tűnni a nyitó történetszálban.
  • Megismerünk egy új “cápa-szerű” szakadár vezért, Rik Ensont (nem biztos, hogy így írják).
  • Egy Umbarra nevű bolygó is szerepet kap, ahol állandóan éjszaka van. Szakadárok és klónok fognak itt harcolni.
  • A klónok megkapják a Phase 2-es páncélzatot.
  • Wolffe visszatér.
  • Krell tábornok a trailerekben már látott besalisk Jedi.
  • Lehet, hogy romantikus kapcsolat lesz Ahsoka és Lux között. Dave-nek 8 különböző befejezése van a karakter számára. Ez is köztük van.
  • Pre Vizsla visszatér. A Death Watch új oldalát ismerjük meg.
  • A trailerben látott mandalori nő Pre Vizsla tábornoka.
  • Boba és Bossk mellett fel fog bukkanni egy újabb híres fejvadász, Dengar.
  • Ventress bosszúállása Dookun még nem ért véget, és az Éjnővérek is vissza fognak térni.
  • Opress szintén visszatér, és folytatja küldetését, hogy megtalálja Mault. Még több Mortishoz hasonló történet lesz itt.
  • Többet meg fogunk tudni a Mortison történt eseményekről. Az ott látott események csak a kezdet volt.
  • Cad Bane visszatér.
  • Durge nem szerepel az évadban.
  • Filoni elmondta, hogy a fiatal Han nem fog szerepelni a TCW-ben (hacsak George nem ragaszkodik hozzá)

Vélemények? 🙂

20 thoughts on “TCW 4. évad: Új információk

  1. Olyan sok újdonságot nem mondtak. Hanról már kismilliószor volt szó. Azt is tudtuk, hogy jön vissza Opress, Asajj és az éjnővérek.

    Vizsla beosztottjának pedig Katee Sackhoff lesz a hangja.

    Kíváncsi leszek Dengarra… Hogy hogyan fog kinézni. Itt elvileg még nincs szétamortizálva. 😀

    Kedvelés

  2. Jónak hangzik,jó lenne ha már holnap nézhetném.

    Ahsoka és Lux között valami kialakul ,azt lehetett tudni.

    ui.:Wolffe -t nem lőtte le Aurra Sing ?

    Kedvelés

  3. Remélem szerepelni fog benne a fiatal Han, én nagyon kiváncsi lennék rá.
    De egyébként ez a sorozat meddig fog menni, mármint a köztársaság bukásáig vagy tovább???

    Kedvelés

  4. Hoh nekem tetszenek.Kis han nekem nem hiányzik, nem biztos hogy jót tenne a karakterének.Ez a dengar meg eddig fel sem tűnt a birodalomban nekem, nem tudtam hogy neki is nagy hátteret alkottak már…A mortisos dolog nekem(anakin rövid átállás cuccán kivül) tetszett ,érdekes lesz még pár misztikusabb rész.
    oneilez: hogy menne a köztársaság bukásán tul? Akkor már nem volt klón háború.Ráadásul a cw ben már megvolt a harmadik epizod előtti szoros események feldolgozása.Gondolom előtte még abbahagyják.

    Kedvelés

  5. Oh én olvastam hogy lesz republic commandó ismét!!(nem delta squad) Na ennek örülök:) Van rossz minőségű kép éjnővér harcosokrol sisakban, Na jó lesz ez az évad:) filonni már megírt 8 befejezést ahsokának ,tehát már nem lóg legalább a levegőben annyira..Meg fel lesz külön dolgozva hogy ahsoka nem tud anakin házasságáról, stb.

    Kedvelés

  6. Azon mit kell külön feldolgozni? Nem tud róla, maximum sejti, annyira, mint Obi-Wan. Bár erre eddig nem volt egy utalás sem. Talán a 4. évadban.

    Kedvelés

  7. Aztat hiszem az ősz lassan közelgőzik, én pedig nemis bíródzom kivárogatolni. A 3. évad Sok újat hozott, úgyhogy kíváncsi vagyok vajon Lucas mester mit dob a fanok közé ezzel az évaddal. Ahogy arra is kíváncsi leszek vajon Ahsokának mi lesz a sorsa. Mindíg arra tippeltem hogy egyesül az erővel majd valamelyik részben (mint pl.: S.3 ep.16) Nincs valami dugi infója valakinek erről? 😛

    Kedvelés

  8. Most írták hogy 8 külön befejezést talált ki filoni ahsokának.Én örülnék neki ha mihamarabb meghalna, nem azért metrt idegesít, hanem mert ha a háború végéig marad azzal aztán tényleg túlságosan belekavarnak az elmúlt 10 év minden klónháborús storyjába…

    Kedvelés

  9. Nem tudom, szerintem nagy jelentősége van annak, hogy a Lány az utolsó életerejét átadta Ahsokának. Ezzel is kezdeniük kell valamit, különben tényleg felesleges az ott történtek. Én először azt hittem, hogy a 3. Mortis részben fogják ezt kihasználni valahogy, pl Ahsoka megszólal a Lány hangján, és segít Anakinnak, vagy ilyesmi. De ez csak az én véleményen, viszont jelentőségnek kell lenni 😛

    Kedvelés

  10. Az a jelentőssége, hogy tovább élhet és harcolhat Anakin oldalán. Aztán valamilyen hősies csatában elesik, vagy esetleg valami más módon, de egyesül az erővel, megsiratják, utána meg már jöhet shitek bosszúja, vagy valami hasonló :SSS Mondjuk én bírom a kis csajt, van egy stílusa az száz 😛

    Kedvelés

  11. Szerintem az csak sima filleres storyzgatás volt,meghalt ahsoka, nagy dráma(a kislányok tényleg meg is siratták)s így feléledt…Viszont épp újra néztem az utolsó mortisos részt.Most vettem észre hogya végén anakin az Atyát is ledövi fénykarddal…elég érdekes ..
    No de mosto lvastam pár új dolgot.Pl az umbarra v milyen bolygón ahonnan az a sápadt csajszi származik, végre a klónok helyiekkel fognak harcolni és azokat lődözni:D végre nem csak komikus droidokat…Gondolom úgy érzik hogy a kis 10 éves nézők a negyedik évadra nagyobbak és bírják az ilyet..Fasza kis csaták lesznek, víz alatti, egy éjszakai-lő ellenséggel, és high tech droidokka, lépegetőkkel, j klón páncéllal, harcolnak majd éjnővérek is páncélban, vissza tér a death watch, bane, savage, ventress tovább bosszúzik ,lesz itt minden, remélhetőleg jobban sikerül mint az előző évad, ami nekem tetszett, ugyanakkor van abban valami hogy vannak hibái rendesen…

    Kedvelés

  12. Lucas nem a rajongók kérésére élesztette fel Ahsokat, hanem mert úgy gondolta, hogy még nem jött el az ideje, hogy meghaljon. Anakin meg nem véletlenül szúrta le azt a faszit a Mortison. Így hozott egyensúlyt az erőben, meg majd még fog, de ez már a 6. episode 😛

    Kedvelés

  13. mivan? nem volt ilyenről szó.Annyit modntam hogy csak dramaturgiai okokból halt meg ásóka, és így megoldották hogy fellehessen ébreszteni.Ennyit szolgált a halála semmi mást,sima töltelék story.Anakin meg nyilván nem véletlenül szúrta le az atyát, csak eddig mivel nem széles vásznú verzióban néztem nem látszott, és azt hittem simán csak azért halt meg mert leszúrta magát tőrrel…Csak fura volt hogy eddig azt hittem csak a Fiút szúrta le anakin.Mellesleg állítólag filoni ötlete volt ahsoka, nem kell lucast gondolni minden mögé…Időnként meg mutatják neki a készülő epizódokat, a mortis ötletével ő jött fel, de nem ő írja…Ahsoka sorsa sem rajta múlik.Addig lesz vleünk ak is mitugrász togruta amíg van a sorozat az biztos, mert különben sírnának a kis rajongó lányok.És nyilván tőlük függ mikor hal meg, mivel csakis az volt az egyetlen oka hogy kitalálták ahsokát, hogy legyen a 12 v körüli lányoknak is karakter akivel azonosulhatnak, ezt mondták is.

    Kedvelés

  14. Ez igaz, sajnos már nem az irányítja a történetmesélést, mint anno a Csillagok Háborúja idején. Akkoriban az volt a lényeg – és nem csak a CSH esetében-, hogy mondjunk el a történetet minél jobban, minél szebben, és az sem baj, ha jövedelmező. Ma az üzlet irányítja az egészet. Készítsünk valamit, amivel jó sok McMenüt, Coca Colát, chipset, Legót mittoménmit el lehet majd adni (sajnos ezt tapasztalatból tudom), aztán az se baj, ha van valami története, de ha nincs, majd a látvány eladja. Szánalmas…
    Most itt persze nem elsősorban a TCW-ra gondolok, hiszen az már a megvalósítás módja alapján egy behatárolt korosztálynak szól. Itt persze lehet pro és kontra érveket felsorakoztatni, de azt nyilván mindenki elismeri, hogy olyan felnőtt, aki nem áll gyermekei nyomása alatt és/vagy nem SW fan, ritkán néz ilyesmit.
    A kislányokról meg: a nagyobbik lányom is mindig ezt mondja, amikor nézzük a TCW-t: Apa, én vagyok Ahsoka, te ki vagy?
    Aztán persze összevesznek a húgával, hogy melyikük legyen…
    Úgyhogy a karakter tökéletesen betölti a szerepét.
    Asszem ez volt a leghosszabb bejegyzésem és a látszat ellenére szeretem a TCW-t.
    Meg Ahsokát is 🙂
    Kár, hogy lány mert különben én lennék, így nekem mindig csak Obi-Wan jut vagy Anakain…

    Kedvelés

  15. Recsi: 😀 Nos igen.Ez az amiért anno a cw így utólag jobban bejött.Ott éppen volt egy story, ami fontos volt, összekötötte a k ét érszt, volt értleme, jat tudtunk meg, és mutatott előre doglokat a ep 3 ból.Most ennek a tcw nek meg semmi értelme nem volt, már történetekkel sűrűn kitöltött időszakot kezd el új történetekkel és karakterekkel benépesíteni, amire hely sincs, és midnen ellenkezik az eddigiekkel:S Na de mind1, én is szeretem a tcw t, alig várom az új tcw t, csak sajna emiatt sosem fogom tökéletesnek érezni…Pedig tényleg dicséretre méltó hogy a kegyetlen rosszból meddig eljutottak animáció terén egy cartoon networkös sorozat keretében, főleg manapság…Mindenesetre én várom hogy legye pár olyan jó kis story, és karakter fejlődés mint a sokat díjazott Avatar sorozatban, filoni is dolgozott azon, az jó példa lenne hogy lehet széles korosztálynak érdekes dolgot skínálni.

    Kedvelés

Hozzászólás