Születésnapi nyereményjáték!

Aki egy kicsit szemfülesebb az átlagnál, már biztos észrevette, hogy a Jedi Rend a jelenlegi formájában 2008. november 23. óta létezik. Azaz idén novemberben leszünk három évesek! 🙂 Úgy gondoltam, hogy illene megünnepelni ezt a jeles alkalmat, méghozzá egy nyereményjáték keretein belül.

És egyből kétféle játékkal fogunk jelentkezni, hogy mindenki megtalálja a hozzá legjobban illőt. 😉 Az első játékunk a kreatívabb rajongóknak fog kedvezni, de itt egyből két kategóriában is megmérettethetitek magatokat. A részleteket megtaláljátok a továbbra kattintva! 🙂

Támogatóink

I. kategória – novella

  • – Mi lett volna, ha… a) Padmé nem hal meg, b) Anakin megöli Palpatine-t, amikor megtudja, hogy ő a Sith nagyúr, c) Luke meghal a Bespinen, d) nem robban fel a második Halálcsillag?
  • – Novella, ami a Baljós árnyak előtt játszódik
  • – Novella, ami A klónok támadása és A Sith-ek bosszúja között játszódik
  • – Novella, ami A Jedi visszatér után játszódik

II. kategória – líra

  • – Az ifjú Jar Jar Binks (verses regény – részlet)
  • – A lelkembe tiporsz (ballada)
  • – A láncaim lehullnak (szabadon választott)
  • – Artu és Thripio (epigrammák)

A pályázaton minden amatőr alkotó részt vehet, akár több művel is.
A pályázatokat a következő e-mail címre várjuk: jedi.rend@gmail.com. Jelige: „Jedi Rend Születésnap”. Csak a pontos jeligével beküldött munkák kerülnek értékelésre.
A pályázó a pályázat beadásával hozzájárul, hogy novellája felkerülhet a Jedi Rend honlapjára.
A pályázó az eredményhirdetésig a pályázatra beküldött alkotást máshová nem nyújtja be és csak olyan művel pályázhat, amely eddig még nem jelent meg se online, se nyomtatott formában.
A mű elején fel kell tüntetni a kategóriát és a témát!
Kizárólag egyéni nevezéseket fogadunk el. Novellák esetében a minimum terjedelem 5 gépelt oldal, a maximum terjedelem 30 gépelt oldal. Formai követelmények: Times New Roman, 12-es betűméret, normál sortáv és margó.
A beérkező és a feltételeknek megfelelő műveket zsűri fogja értékelni. Minden egyes kategóriában egy-egy nyertest hirdetünk. Egy kategórián belül csak akkor hirdetünk nyertest, amennyiben az adott kategóriába legalább 7 pályamű érkezik.

A nyeremények, melyeket az order66.hu ajánlott fel, a következőek: egy-egy póló és 2000 Ft értékű kupon, melyet az order66.hu oldalán lehet beváltani!

Beküldési határidő: 2011. november 23.

Szeretnénk, ha a Jedi Rend születésnapját nem csak az írói vénával megáldott rajongók tudnák velünk ünnepelni, ezért készülünk egy kvízsorozattal is! 🙂

A kvíz november 16-án indul és 22-ig minden egyes nap új kérdésekkel fog jelentkezni. Egy kérdéssor megfejtésére egy nap áll majd mindenki rendelkezésére, a megfejtéseket pedig a jedi.rend@gmail.com címre kell majd eljuttatni nekünk “Születésnapi Kvíz” jeligével.

A helyes megfejtéseket beküldők között a fantasmania.hu által felajánlott figurákat (Shaak Ti, Nikto Jedi, Obi-Wan szelleme) fogjuk kisorsolni! Minél több napon külditek be a helyes megfejtést, annál nagyobb eséllyel vesztek részt majd a sorsoláson. Tehát aki mind a hét alkalommal helyesen válaszol a kérdésekre, hétszeres eséllyel indul.
A sorsolásban csak a teljesen hibátlan megfejtést beküldők vesznek részt!

9 thoughts on “Születésnapi nyereményjáték!

Hozzászólás