Darth Maul visszatér – Frissítve!

Találtam a Youtubeon egy videót, mely Darth Maul visszatéréséről szól. Ugyebár az Éjnővérek trilógia végén utalás esik Maulra hogy a peremvidéken majd Opress megtalálja őt. Hogy hús vér alakban vagy a Mortishoz világban találkoznak e az még nem egyértelmű. A videóban mindenesetre láthatjuk a volt(?) sithet pár másodperc elejéig.

Update: 2012 februárjában fogják bemutatni a Baljós árnyakat 3D-ben, az előzetest A három muskétás október 21-ei USA bemutatón fogják először levetíteni. Addig is itt egy mini poszter. 🙂

13 thoughts on “Darth Maul visszatér – Frissítve!

  1. Inkább pár tizedmásodperc:) figyelitek milyen vékony? Meg általában nem csinálnak plusz jó rendereket reklám kedvért.Valszeg ez így benne lesz magánan a tcw ben tehát valami látomás szerűségekre tippelek…Többit leírtam a fészbukon

    Kedvelés

  2. Poont hogy rmeélem hogy nem fog kerekes székben egy fél test ott haroclgatni, hanem vlmi holokron vagy szellem maradvány útján tanít majd…Bár tuti vlmi fost hoznak ki bleőle….ami jó is meg nem is..mostanában gy van olyan eléggé erős közepes midedn

    Kedvelés

  3. A kerekesszékes verzió nem túl valószínű, tekintve, hogy Obi-van derékból vágta ketté. Aztán meg belepotyogott egy adag forró izébe, tehát az se valószínű, hogy túlélte (bár Palpatine jelenléte miatt soha nem lehet tudni).
    Olvastam valahol, hogy x-szer leklónozták szegény fazont, mindenesetre és nem örülnék neki, ha teljes élő valójában megjelenne.

    Kedvelés

  4. nem értem mért moul ál a poszter középpontjában?Nem szerepelt valami sokat a filmben.Nme mondom hogy nem fontos szereplő de nem a legfontosabb.Például Amidala és Qui-Gon rajta sincs és szerintem ők fontosabbak.

    Kedvelés

  5. szerintem azért van ő középen, mert így hatásos az egész. Nem nagy az esélye, de lehetnek olyanok, akik még nem látták a filmet, sőt semmit nem tudnak a sztoriról. Neki sokkal vonzóbb lehet, ha egy vad, tetovált fazon áll elől duplapengés fénykarddal, mintha egy maszkos nő, vagy egy őszülő fazon tunikában.

    Kedvelés

Hozzászólás