Book of Sith

Most már tényleg érdemes megfontolni a sötét oldalhoz való csatlakozást, hiszen ahogy a Jediknek is megjelent egy kiadványuk, a The Jedi Path, a Sith-ek se maradhatnak le, ezért megérkezett a Sith-ek könyve Dan Wallace-tól.

Akárcsak a Jedis kiadvány, ez is a galaxis néhány meghatározó személyiségétől tartalmaz írásokat, konkrétan hat szerzőről van itt szó: Sorzus Syn, Darth Malgus, Darth Bane, Talzin anya, Darth Plagueis és Darth Sidious. Ezenkívül szerepelnek benne feljegyzések Darth Vadertől és Luke Skywalkertől. A legérdekesebb dolog az egészben talán az, hogy maga a pakk úgy néz ki, mint egy Sith holokron.

Megjelenés: 2012. február 10.

5 thoughts on “Book of Sith

  1. Olvastam a Jedis változatot. Poén volt hogy mindegyik generáció megjegyzéseket fűzött a korábbi mesterek szavaihoz. Így követték Yoda lábjegyzeteit a birodalmi években Palpi majd később Luke cáfolatai. A végére a teljes könyv teli volt nyilazva meg csillagozva, az olvasó által kedvelt karakterek piszkozataival. 🙂 Pénzt azért nem adnék érte, van még épp elég regény amire kell a kredit.

    Kedvelés

Hozzászólás