Könyv – Halálosztag

Már csak hét nap és előrendelhetjük a két évvel ezelőtt nagy port kavaró első zombihorror regényt, mely a Star Wars univerzumban játszódik! Ez pedig nem más, mint Joe Schreiber Halálosztag című regénye!

A regény magyar változatáról egyelőre csak annyit tudunk, hogy csak és kizárólag a kiadó honlapján lehet majd megrendelni, bolti forgalomba sajnos nem kerül. Az ára pedig egyelőre még rejtély. Bízzunk benne, hogy vásárlóbarát lesz… (Az amcsi kiadás csak 265 oldal, szóval magyarul se lesz ebből A jövő látomása hosszúságú könyv.)

A Halálosztag egy évvel a yavini csata előtt játszódik, amikor egy mindenféle bűnözőt szállító birodalmi hajó az űrnek egy lakatlan részén összetalálkozik egy elhagyatottnak tűnő csillagrombolóval…

11 thoughts on “Könyv – Halálosztag

  1. Már nagyon várom ezt a könyvet! Remélem februárban már kapható lesz és március vége felé a Végzetes szövetség is jön. Nem tudom mik a Szukits tervei, de jó lenne, ha megint havi egy SW könyvet adnának ki.

    Kedvelés

  2. Valószínűleg kéthavonta jön majd egy.

    Én is nagyon várom már a Halálosztagot, már az amcsi megjelenés óta! 🙂 Elég megosztó vélemények vannak róla, úgyhogy már csak ezért is el kell olvasnom, hogy eldönthessem, melyik oldalra állok. 😉

    Kedvelés

  3. Pénteken kaptam a levelet, miszerint: Halálosztag február 8. , Végzetes szövetség március 21. Már én is nagyon várom mindkettőt, és elvileg mától előjegyezhetők lesznek. Úgy látszik ezentúl is havi 1-gyet kapunk, bár nem akarom elkiabálni.

    Kedvelés

Hozzászólás