Kultikus hajók és járművek

Újabb Star Wars magazin indult útjára a napokban. Ez azonban nem egyszerű magazin, minden új számhoz jár egy-egy makett, mely a Star Wars filmekből ismerős hajók és járművek kicsinyített mása. Az első szám már kapható az újságárusoknál és mindössze 490 Ft-ért a miénk lehet a Millennium Falcon. Persze a következő számok már valamivel többe fognak kerülni. A második számhoz egy X-szárnyút kapunk, a harmadikhoz pedig egy TIE-advancedx1-et, míg a negyedik számhoz egy Jedi-elfogóvadászt csomagolnak majd.

A magazinban megtalálhatóak lesznek a járművek tervrajzai és érdekes történeteket is olvashatunk. Ha valaki esetleg beszerezte már az első számot, várjuk róla a beszámolót, hogy egyáltalán érdemes-e beruházni erre az új termékre. Azért bízunk benne, hogy nem lesz olyan rövid életű, mint más magyar nyelven elindított kiadványsorozatok…

Tehát az első részt keressétek az újságárusoknál! 🙂

38 thoughts on “Kultikus hajók és járművek

  1. Lazán megéri ( az 1. szám biztos). Én véletlen akadtam rá amikor képregényt kerestem az újságárusnál. Bár az gyanús nekem hogy se a weblapukon, se az újságba nem találtam meg a későbbi számok árát. Egyébként az újságba még én is találtam olyat amit nem tudtam, szal nemcsak töltőanyag van benne.

    Kedvelés

  2. Biztos rosszul olvastad el. A Weblapon valóban nincs rajta, de az újságban több helyen is benne van. A 2. szám ára: 1990 Ft, a többi pedig 2990 Ft. Előfizetési lehetőség nincs. Ha valaki lemarad egy számról, akkor a kiadótól lehet utólag rendelni 3100 Ft-ért.

    Kedvelés

  3. Végre a kezemben van az újság. Nekem bejön, mondjuk nem egy sok 100 oldalas újság, de azért jó. A makett is jól néz ki, és nem egy bóvli, tehát szerintem megéri. 🙂

    Kedvelés

  4. Szerencsére, ahol anyám dolgozik szoktak újságot árulni (pékség), így mikor hozták el is rakott egyet.
    Jó drága lesz a többi. A képek alapján engemet, most csak a ISD, … Najó, megvenném az összeset, ha lenne pénzem 😀 Szép makettek.

    Kedvelés

  5. Kár, hogy csak 4 járműig van leírás (hogy mik lesznek). Nem tudom, hogy miért döntöttek az előfizetés ellen, pedig szerintem sokan előfizettek volna.

    Kedvelés

  6. Végre én is beszereztem! 🙂 Egész szép kis holmi, azért az összes számot biztos nem fogom megvenni ilyen áron, csak a kedvenceimet, pl. X-szárnyú… 😉

    Kedvelés

  7. Én azt hiszem sajnos lemaradtam mostanra az első részről, de nem tudjátok esetleg, hogyan tudnék hozzájutni mégis? Lehetséges az utánrendelés vagy hasonlók?
    Legalább az elsőt szeretném a magaménak tudni. 🙂

    Kedvelés

  8. Sajnos itt pécsen nem nagyon láttam(érts nem:D) sehol ezt az újságot,pedig a tv ben is ment többször a reklámja.Hát sajnálom, utánrendeléses ára viszont már túl sok.Mondjuk engem amúgy is anakin hajója érdekelne ami viszont a legdrágább uccsó számban lesz.

    Kedvelés

  9. anma: pécsi vagy? A kórháztérnél lévő Aranycipónál biztos lesz reggel. Anyám ott dolgozik és az első számot onnan hozta.
    Én a 1490-et már drágának tartom. De már kinéztem ,hogy mit vennék meg (ISD, SSD, Nebulon-B, AT-AT, meg néhány darab 🙂 ). Legalább remélem, hogy olvasni fogom tudni, mert már láttam asszem PDF fájlban az első részt torrenten.

    Kedvelés

  10. Grievous: oh kösz, árkád környékén néztem, meg ttk nál, de nem láttam, viszont nem hétfőig volt csak az első szám? valamint isd ,ssd stb ezek nem is lesznek nem? csak millenium falcon ,tie fighter meg anakin vadásza, másikra nem emlékszem.Sajna énis max az első számot tartottam megvehető árúnak.

    Kedvelés

  11. 40 számot terveznek kiadni, az első számhoz volt egy kérdőív, amelyiken fel is van sorolva a többi jármű, holnap majd beírom mindet.

    Kedvelés

  12. Sziasztok! képzeljétek el hogy lengyel országban már olyan is van, hogy nem kultikus Hajók és járműveket lehet kapni az újság árusnál, hanem már pl:figurákat is.

    Kedvelés

  13. Azért egy-két modellt szívesen beszereznék, de mivel durván 3ezer Ft lesz, ki kell hagynom… De az is lehet, hogy el se jutnak azokig.

    Valaki beszerezte már az X-szárnyút?

    Szóval a kérdőíven szereplő lista:
    II. Halálcsillag
    A-szárnyú vadászgép
    Anakin Skywalker elfogó vadászgépe
    Arc-170 vadászgép
    AT-AT birodalmi lépegető
    AT-ST birodalmi lépegető
    B-szárnyú vadászgép
    Csillagromboló
    Darth Maul Sith beszivárgó vadászgépe
    Droid Tri-vadász
    Executor osztályú szuper csillagromboló
    Ezeréves Sólyom
    Geonosiai vadászgép
    Grievous tábornok harci kereke
    Gungan merülőhajó
    Hailfire-osztályú droidtank
    Homokjáró
    Hósikló
    Jabba, a hutt vitorlás bárkája
    Kereskedelmi szövetségi cirkáló – Láthatatlan Kéz
    Kereskedelmi szövetségi droidvezérlő hajó
    Kereskedelmi szövetségi PTT (Páncélos támadótank)
    Közepes lázadó szállítóhajó
    Köztársasági támadónaszád
    Naboo csillagcirkáló
    Naboo N-1 csillagvadász
    Obi-Wan Kenobi vadászgépe
    OG-9 pókdroid
    Orvosi mentőfregatt
    Slave I
    STAP
    Tantive IV
    TIE bombázó
    TIE elfogó vadászgép
    Uralkodói űrkomp
    V-szárnyú vadászgép
    Vader nagyúr TIE vadászgépe
    Vállalatszövetségi tankdroid
    Venator osztályú csillagromboló
    X-szárnyú vadászgép
    Y-szárnyú

    Kedvelés

  14. Sajnos későn láttam meg a Tv-ben a reklámot. Utána néztem pár újságárusnál. Volt, ahol nem is rendeltek belőle. De az egyiknél azt mondták, hogy két hét múlva lehetséges, hogy az 1. számból lesz utánrendelés. Remélem az eredeti 490-es áron. 🙂
    Láttam, hogy neten keresztül rendelhető, de 3100Ft-t nem adok ki érte. Ez az 1. szám viszont tényleg kihagyhatatlannak tűnik. 😀 Szóval asszem’ folytatom utána a hajtóvadászatot! 🙂

    Kedvelés

  15. Hát elég drága lesz a többi szám, én mindig félre rakatom az újság árusnál most már !!
    Múltkor mikor megvettem az ezeréves ——-millenium falkont ,az az 1 darab volt mert mind elkapkodták a többi számot.
    Megijedtem hogy nem jutok hozzá,Nagyon sok a 3 ezer érte ! de aki star wars rajongó annak szerintem kötelező! :aha:
    Veterán autóknál is így volt hogy a lada 1500.as 490 ft volt aztán már 3300 pénz de ott 2 darab autót kapsz.
    És a poszter is csak az 1 számnál van ,a többinél meg nincs?szerintem ez ki cseszés nem? :angry:

    Kedvelés

  16. És ezt miért nem lehetett egy hozzászólásban megírni? Ez már a második, hogy kettőt írsz egymás után. Még egy ilyet nem szeretnék meglátni!

    Kedvelés

  17. Yay, megvan az X-szárnyú! 🙂 És akkor ennyi volt számomra ez a sorozat, bérletre már nem is maradt pénzem… 😀

    oneilez: tiéd volt a 3000. hozzászólás! 🙂

    Kedvelés

  18. Anno 15 éve vettem összerakható millcsit, x -szárnyút, Vader gépét. Átlag 5000 ft volt. Millcsi 8 rugó. Erre még rájött a festék ár, ragasztó, és nem is festettem le valami jól. Szal’ Nekem a 3000 ft ócsóóóóó. 🙂 Igaz, azoknagyobbak voltak, de mit számít. Ez készen van. Én csak Episode 4 -5 -6 -os cuccosokat fogok venni. :))) ati

    Kedvelés

  19. Veszi még valaki az újságot? Most hányadik számnál tart? Most lett némi zsebpénz szerűség összegyűjtve és befektetném… 😀

    Kedvelés

Hozzászólás