Van élet az apokalipszis után?

Könyves híreink következnek. 😀 A Del Rey facebook oldalán felmerült a kérdés, hogy vajon mi történt az Apocalypse című regény után (már ami a regényeket illeti). Egy rajongó kérdezte őket a későbbi terveikről, a kiadó pedig a következő válasszal szolgált: természetesen vannak még utána könyvek. Abban reménykednek, hogy valamikor a nyár folyamán bejelenthetik a Fate of the Jedi sorozatot követő terveiket. De addig is jön augusztusban a Mercy Kill, ami szintén a FotJ után játszódik.

A Del Rey egyik szerkesztője részt vett a múltheti ForceCaston, ahol elárult két hatalmas spoilert Timothy Zahn új regényével, a Scoundrelsszel kapcsolatban. A spoiler mögött felfedjük két szereplő nevét, akik a csapat tagjai lesznek.
[shush]Winter és Kell Tainer. Előbbi Leia gyerekkori barátja, sokszor ő vigyázott a kicsi Solo gyerekekre. Utóbbi pedig egy X-szárnyú pilóta, a Lidérc Osztag egyik tagja. Na de Kell? A Lidérc Osztag regényben úgy tűnt, hogy nem ismeri Hant… És a Scoundrels évekkel korábban játszódik.[/shush]
A Scoundrelsből kaptunk egy rövid részletet is, melyben bizony nem Han lőtt először. 😉

7 thoughts on “Van élet az apokalipszis után?

  1. Már 1-2 hónapja bejelentették, hogy indul egy The Fate of the Jedi után játszódó rövidebb sorozat. 2 vagy 3 részes lesz. Konkrét dátum még nincs, de valószínűleg jövőre indítják. Annyit tudok még róla, hogy Luke elküld 10 Jedit, hogy kutassák fel a mortisi pengét.

    Kedvelés

  2. Érdekes, hogy 2013-ra nem sok könyv van előrejelezve. Ha idén elkezdődik Kemo új duológiája akkor jövőre jön a folytatás és ezen kívül meg ott van a Coruscant Nights 4. Gondolom a Fate of the Jedi utáni sorozat is 2013-ban indul. De ezeken kívül nincs semmi.

    Kedvelés

Hozzászólás