Annihilation borító

Drew Karpyshynnek, aki a Bane-trilógiát, illetve a Revan című kötetet jegyzi, egy új, a yavini csata előtt több ezer évvel játszódó regénye fog megjelenni 2012. november 13-án az USA-ban.

A negyedik The Old Republic regény két főszereplője Theron Shan, a köztársasági ügynök, valamint segédje, a twi’lek Teff’ith. A Köztársaságot megtámadja Darth Malgus tanítványa, így Satele Shan és Jace Malcolm is szerepelni fognak. Az izgalmas és pörgős történet a BioWare és a LucasArts közös játéka alapján készült.

Itt az előlap és a hátlap:

Mit szóltok hozzá?

6 thoughts on “Annihilation borító

  1. A borító egész jól néz ki, bár az első három TOR kötetet meg sem közelíti… A hátoldal viszont nagyon jó 😀 A borítón azt hiszem Theron Shan van, a hátoldalon pedig Jace Malcolm és Darth Malgus tanítványa harcol 😀 Vagy tévedek? Én személy szerint nagyon szívesen olvasnám magyarul, remélem a Szukits 2015 után kiadja 😛 De addig beérem a Revannel, no meg a képregényekkel 😀

    Kedvelés

  2. Szerintem is jó ez a borító. 🙂 Az elején valóban Theron Shan látható, a hátlapon pedig Darth Karrid és Gnost-Dural harcolnak. Jace Malcom egy katona.

    Most nézem, hogy Jace neve rosszul szerepel a hírben… 😛

    Kedvelés

  3. A borító szerintem is nagyon jó lett, bár nekem a kedvencem a TOR regény borítók közül az Árulásé.
    Én mindenképpen beszerzem, remélem jön magyarul is. És remélem még 2014 előtt. 😀

    Kedvelés

Hozzászólás