Star Wars 1313 – FRISSÍTVE!

A LucasArts bejelentette a legújabb Star Wars témájú játékot, a Star Wars 1313-t. A játék a Galaktikus Birodalom idejében játszódik. A főhőssel, egy fejvadásszal, Coruscant veszélyes alvilágában, az 1313-as szinten kell nyomoznunk, kutatnunk a célpontok után. Különleges, új és nagyon hatékony fegyverek állnak rendelkezésünkre. Megjelenési időpont még nincs. Ide kattintva megnézhettek egy videót, és már képeink is vannak:

Friss:

12 thoughts on “Star Wars 1313 – FRISSÍTVE!

  1. Várós a játék, és a témája is nagyon érdekes. Legalábbis engem ez a korszak nagyon érdekel, és a fejvadász vonal is király!!! Remélem nem csak azon az 1313-as szinten lehet majd nyomulni, szívesen kipróbálnám azt a birodalmi kompot 😀
    De én is úgy vagyok mint keszikutyus, be kell szereznem egy új gépet….. 😀

    Kedvelés

  2. Battlefron3.neten megint le van mindenki törve. Megint nem a várt játékot jelentették be.De még csak nem is az új republic commandoXD De legalább nem új 5 éveseket célzó wii s Sw singing game with jaRJAR BINKS.:D Remélem régi féle jedikinghtos fps lesz, olyan is rég volt már sw ből!

    Kedvelés

  3. Nagyon jónak tűnik a játék, remélem nem csak a füstje nagy 🙂 Remélem én is, hogy nem csak a 1313-as , és az azt körülvevő szinteken lehet majd mozogni, hanem fel lehet menni Coruscant általunk is már látott felszínére. Jó lenne. Másrészt a folytonos éjszakában, vagy legalábbis sötétben mászkálás, egy idő után unalmas lenne, szerintem.
    Egyébként nem érdemes újabb és újabb pcket venni, vegyetek egy ps3-at és el van intézve legalább 6-7 évre a dolog 😉

    Kedvelés

  4. Hát ps3 al max annyit ér az ember most már hogy 7 éven át csak butított játékokkal tud játszani.ráadásul 17 ezer körül jönnek kis rá a játékok…magyar ember ilyet megfizetni nem tud.Bár a ps2 vel 2003 óta elvagyok nagyszerűen:) Kíváncsi leszek.De ha jön pc re akkor lehetne pc sebb játékélmény, jedi knight szerű klasszikusabb fps.Abból hiány van sw ben mostanság. Ha már a kotorból mmo lett:S

    Kedvelés

  5. Hát a videót látva vegyes érzések keringenek bennem :D, tetszik a gameplay jelenet de remélem nézetváltásra azért lesz lehetőség. Egyébként nem tudja valaki hogy ez is netes játék lesz vagy lesz lehetőség single player módra???

    Kedvelés

Hozzászólás