TOR – A harmadik lecke

A harmadik lecke a Star Wars Insiderben jelent meg még 2011-ben, egyfajta bevezetőként szolgál Paul S. Kemp Árulás című regényéhez. Zilllosarkany volt olyan kedves, és lefordította ezt a remek kis történetet, és hozzájárult ahhoz, hogy mi is közzétegyük. 🙂 A képre kattintva letölthetitek a fájlt, jó szórakozást kívánunk hozzá! És a hozzászólásokhoz várjuk a véleményeket! 😉

15 thoughts on “TOR – A harmadik lecke

  1. Mivel helyesírás szempontjából is átnéztem, többször is elolvastam. 🙂 Nagyon jól sikerült a fordítás, teljesen élvezhető volt, remélem, még jó pár fordítást olvashatunk tőled zilllosarkany.

    Ami a sztorit illeti, régóta el szerettem volna olvasni… És nem is csalódtam benne, tényleg megérte. Még csak az Árulás elején tartok, de már ott látni, hogy Malgus milyen igazi karakter, éppen csak nem lép ki a könyvből és csapja le a fejed. És a karakteréhez ez a kis sztori is hozzátesz.

    [shush]
    Nem szeretem, amikor állatokat bántanak. Még akkor se, ha állat bánt állatot, szóval elég megrázó volt olvasni a patkány meg a viirsun esetét.
    [/shush]

    Ettől eltekintve tetszett, sőt, jobb lett volna, ha az alderaani részeket annyira nem is erőltetik, hanem inkább Malgus múltjára térnek ki részletesebben.

    Kedvelés

  2. Ha nem haragszotok, én is értékelnék 😀 Szerintem nagyon jó kis novella, az eddigi legjobb amit olvastam. Paul S. Kemp most már a kedvenc íróm. 10/10 Remélem mihamarabb megjelenik a Crosscurrent 😀

    Kedvelés

  3. Én szívesen ajánlanék még novellákat, bár nem Paul S. Kemptől vannak, de bizonyos karakterek miatt érdekes lehet a sztori. Pl. Mara Jade és Karrde első találkozása… Ezt Zahn írta.

    Kedvelés

  4. Csak így tovább zilo, én szívesen olvasgatnék még ilyen novellákat 😀 Ez, a Harmadik lecke is nagyon jó, és lassan-lassan nekem is Kemp lesz a kedvencem.

    Kedvelés

  5. Nah, szóval értékelnék, tegnap már elolvastam, csak késő volt 😛 Nagyon jó lett, az írás is, és a fordítás is :Đ Zillo, csak így tovább :Đ – ezt persze önös érdekek miatt is mondjuk 😛
    Amúgy azért jön ide, mert az is TOR 🙂 És az nekem nagyon sok ihletet ad az íráshoz, alapból a téma, a játék, a könyvek. És most ez :Đ Ihletet, nem ötletet 😛

    Kedvelés

Hozzászólás