A nagy TCW friss!

Igyekszem bepótolni az elmaradásokat, és úgy gondoltam, hogy azzal kezdem, amelyik témáról a legtöbb infó gyűlt össze azóta, hogy hibernáltam magam. Ó, és jelentem, hogy a hibernálásnak vége! 🙂 Ennek örömére itt van a The Clone Wars 5. évados előzetes szépséges minőségben. (Köszönjük AnTh0aNnak. 🙂 )

Infók a szeptemberben induló 5. évadról:

  • Új idegen világok. Az ötödik évadban ellátogatunk az Onderon bolygóra, amit már ismerhetünk a Tales of the Jedi képregényekből. Az ottani város kinézetéhez az ókori Róma szolgáltatta az inspirációt, de azért a dzsungelt is látni fogjuk.
  • A Köztársaságon és a szeparatistákon kívül más szervezetek is léteznek a galaxisban, például a bűnszövetkezetek. Az ötödik évadban visszatér Hondo Ohnaka, és végre láthatjuk képernyőn a Fekete Napot!
  • Artu újabb kalandba fog keveredni, és Filoni biztosított róla minket, hogy ez bizony nem egy tündérmese lesz. Inkább a háborúban fog közreműködni.
  • Az új évadban a fejvadászokat sem fogjuk hiányolni, ismét láthatjuk Embót! [videó] Természetesen vele tart kis kedvence, Marrok. Az ő kapcsolatukat olyannak képzeli Filoni, mint a G.I.Joe-ból ismert Snake Eyes és Timber kapcsolatát.
  • Filoni azt is elárulta, hogy néhány karakter végzetére is fény derül.
  • Több dolgot fogunk megtudni Maulról és Talzinról. A válasz arra, hogy miért hozták vissza Mault: Lucas mondta Filoninak.
  • Rossz idők járnak Obi-Wanra is. Már a 4. évadban se volt könnyű dolga, de tekintve, hogy Darth Maul életben van, egy újabb nehéz út előtt áll. Obi és Satine kapcsolatáról ennyit mondott Filoni: a szomorúság néha olyan édes tud lenni.
  • Asajj társul valaki sokkal érdekesebbel, mint Obi-Wan.
  • Fives, a Dominó Osztag egyetlen életben maradt tagja visszatér az 5. évadban, mint főszereplő.
  • Az 5. évad egyik részét le fogják vetíteni a Celebration VI-en idén augusztusban.

10 thoughts on “A nagy TCW friss!

  1. jóóóó lessz, alig várom hogy már láthassam. 😀
    Ashoka nem fog meghalni ebben az évadban??? Mert ugye ő már nincs a 3.ep idején.
    Kiváncsi leszek az onderonra, hogyan fog kinézni meg ilyenek, régebben játszottam a kotor 2-vel, talán lessz valami kis hasonlóság.

    Kedvelés

  2. Ez az! Nagyon király évad lesz 😀 Az a klón, akit Obi felsegít a hangárban, nagyon jól néz ki 😛 Most már majdnem teljes A Sithek Bosszúja feeling 😀 Mit csinálok majd őszig 😦 Ja persze, Sötét Találkozót olvasok 😉

    Kedvelés

  3. Végre kiderül Maulról és Talzinról néhány dolog. A választ pedig megfogjuk kapni. Talán nem is ebben az évben már? Mivel az első hét rész címe már megvan, és azután sztem nem a maulos részek jönnek.

    Kedvelés

  4. Na azért eljutott hozzájuk a dolog hogy mandalore megtámadását akarja mindenki:D Remélem lesz ott valami rendes csata ,n em csak pre vizsla és 3 embere odarepül és elfoglalja a bolygót…satinet szerintem megölik, meglepően jó karakter, de 3. epizód környékén nem hallottunk felőle obi wan tól ,szóval kikéne iktatni:S Ez a maul dolog meg nem izgat egyáltalán.Az ep 1 ben is elég jellemtelen volt, most már legalább dühöng ,de nem illik a képbe…Sithek bosszújában csodálkoznak hogy valaki jediket ölt a témplomban, hogy lehet ez, nem jelenhet meg csak úgy egy új sith, itt meg hetente van egy új:S ventress, savage, maul…ahozk épest hogy 1000 évig egyről se hallani:S Onderonon remélem mutatnak valamit a kotorból megismert helyekből, az azért sok fant felvidítana.És filoni mondta hogy lesz majd republic commandó.Na vleük egy részt megnéznék maul helyett.Amúgy nagyon sok vendég rendező van a tcw ben.Felkérhetnék tartakowskyt egy rész erejére, rég gondolkozom rajta…

    Kedvelés

  5. Se Savage Opress, se Assajj Ventress nem Sith. Csak Darth Maul. Szerintem jó ötlet, hogy visszahozták 😀 Persze, ha szavazás lett volna, inkább azt mondtam volna, hogy ne hozzák vissza, de így már nem bánom 😛 A Republic Commando rész(ek) nem a Delta Osztagról fognak szólni, hanem egy új elit osztagról.

    Kedvelés

  6. Egyetértek anmával, inkább a republic commando mint maul. Jó lenne ha például az Onderoni palotáról is mutatnának részeket, meg esetleg a Dxuni dzsungel holdat is megemlíthetnék ha már az Onderonon járunk.

    Kedvelés

  7. Igen dxun ból is láthatnánk valamit.Remélem azért átjön majd valamicske a kotor féle hangulatból:S Amúgy tudom hogy nem a delta osztag lesz benne, és jó is így.Új designonkat is kipróbálhatnak, meg történhet velük bármi.

    Kedvelés

Hozzászólás